de 6 beste virtuelle eventplanleggingsselskapene Uncategorized AK Monthly Recap: August 2014

AK Monthly Recap: August 2014

Adventurous Kate inneholder tilknyttede lenker. Hvis du kjøper gjennom disse koblingene, vil jeg tjene en provisjon uten ekstra kostnad for deg. Takk!

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Jeg elsker begynnelsen av september. Selv om jeg ikke har vært student på åtte år, har september alltid følt seg mye mer som det nye året for meg, i stedet for januar. Årstidene endres. Vanene endrer seg. Mote er revolusjonert. Det er min favorittmåned for reiser i mange regioner i verden, og det er ingen bedre tid å besøke Europa.

Men før vi lanseres i september, la oss se tilbake på min hektiske Europa-hopping august.

Destinasjoner besøkt

London, Storbritannia

Paris, Frankrike

Carpino, Andria, og Alberobello, Italia

Köln og Brühl, Tyskland

Favorittdestinasjoner

Paris – Fortsatt min favorittby i verden.

ALBEROBELLO – En helt nydelig by i Puglia. Selv om Trulli er hovedattraksjonen, foretrakk jeg faktisk sentrum.

Høydepunkter

Jeg fylte 30 år i Paris denne måneden! Jeg hadde en fantastisk dag og behandlet meg selv på noe jeg alltid har ønsket meg – et par Chanel -solbriller. Det var like kort pause i Paris, men jeg blir aldri lei av å besøke byen.

Etter Paris fløy jeg til Bari, Italia, for Carpino Folk -festivalen i Gargano -regionen i Puglia (aka Italias knarled ankel). Festivalen hadde så mye fantastisk musikk, og jeg elsket å se hvordan hele byen kom sammen, fra små barn til unge voksne til eldre, som alle likte den tradisjonelle musikken sammen og feiret den årlige August -hjemmet.

Etter Carpino gjorde jeg en altfor ambisiøs en-dagers biltur til Puglias to verdensarvsteder: Castel del Monte og Alberobello. Det siste spesielt var et høydepunkt i min tid i Puglia.

Deretter tilbrakte jeg mer tid med base i London, prøvde nye restauranter, gjorde litt pub-kryping og tok en cocktail-produserende klasse på Mixology. Jeg tror jeg tilfeldigvis oppfant noe kjempebra: vodka, chambord, en bringebær, en bjørnebær, saften av halvparten av kalk og litt marzipan -likør, ristet over is. Søt og dynamisk!

Neste gang besøkte jeg den tyske byen Köln for Köln Music Festival, en feiring av konserter over hele byen. Jeg elsket musikken, sjokoladefabrikken, Kölsch -ølet og den utrolige gotiske Dom, så vel som de nærliggende palassene.

Jeg besøkte ingen nye land denne måneden, men jeg besøkte fem nye byer og fem nye verdensarvsteder.

Utfordringer

Husker du i fjor da jeg hadde et sammenbrudd på et tog i Bulgaria? Jeg hadde mini -versjonen av den denne måneden da jeg leide bilen min på Bari Airport. La oss bare si at det involverte en to timers prosess for å leie en bil, da de fortsatte å bringe meg til en bil jeg ikke kunne kjøre (jeg hadde bedt om en automat og de fortsatte å bringe meg til manualer), og deretter gå frem og tilbake Mellom partiet og flyplassen (en 10-minutter . På det tidspunktet hulket jeg til brystet mitt gjorde vondt.

Jeg vet – det høres latterlig ut. Men det var det laveste øyeblikket av sommeren min. Alt samlet seg inn i det ene øyeblikket av varme og tårer og italiensk uorganisering.

Det og været. Puglia var sol og varm, men overalt ellers var det motsatte av det du vil i august! Köln var kjølig og våt; London var grå og uvanlig kald; Det helte bøtter hver dag i Paris. Jeg måtte nesten sette varmen på i London -leiligheten min! I august!

Det mest populære innlegget

Dette er for å være gal i tjueårene – postet dagen før jeg fylte 30 år, så jeg tilbake på ett vanvittig eventyr fra hvert år av tjueårene.

Andre innlegg

Fossene i Krka nasjonalpark, Kroatia – nydelige kroatiske fosser som kan være bedre enn Plitvice.

Ana Desetnica: Ljubljanas utrolige gateteaterfeiring – Min favorittfestival i sommer: Street Theatre i nydelig Ljubljana.

Spør Kate: Skal jeg reise nå eller senere? – Vil hun noen gang få en bedre sjanse til å reise enn akkurat nå?

En Notting Hill-cocktail-gjennomgang med DrinkAdvisor-appen-en kul ny barhopping-app hjelper meg å oppdage noen sprø barer i Notting Hill, London.

En biltur gjennom Slovenia – hele oppsummeringen av min biltur rundt Slovenia, komplett med nydelige bilder.

Vinn en tur for to til Cartagena, Colombia! – En veldig kul konkurranse for oss innbyggere – Du kan fremdeles komme inn!

Solo kvinnelig reise i Midt -Østen – er det trygt? – Et fantastisk intervju med Sabina Lohr, en ekspert på Solo kvinnelige reiser i Midt -Østen, og ryddet opp mytene om regionen.

Et sted som Zadar – mitt favorittsted i Kroatia er denne fantastiske, fargerike dalmatiske byen.

UNESCO-jakten: 82-91-Noen av favorittstedene mine noensinne er på denne listen.

Nyheter og kunngjøringer

For første gang har jeg ansatt frilansere for å jobbe for meg på lang sikt, noe som er spennende. (Merk: Jeg fikk mye CV via e -post anull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *