de 6 beste virtuelle eventplanleggingsselskapene Uncategorized Foto essay: Knysnas vannkanten (med en vri!)

Foto essay: Knysnas vannkanten (med en vri!)

eventyrlystne Kate består av tilknyttede lenker. Hvis du kjøper med disse koblingene, vil jeg gjøre en kompensasjon uten ekstra kostnad for deg. Takk!

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Jeg tilbrakte ikke all min tid i Knysna Ensconced i trehuset mitt-jeg brukte også tid på å sjekke ut den morsomme, lave nøkkelbyen, så vel som den sparkende vannkanten. Dette bildet essay har en vri – det ble gjort helt på min Samsung Galaxy Siii! Akkurat her er mine foretrukne bilder fra Knysna:

Knysna er et overraskende verdensomspennende reisemål. Disse flaggene fra hele verden representerer mange land i utsjekkingsbåtene. De har hatt båter som representerer mye mer enn 100 land!

Sør -Afrika minner meg regelmessig om forskjellige regioner i USA. Dette skuddet? Kan være California, eller kanskje en kystdel av Texas.

Vannkanten har noen få kunstinstallasjoner. Jeg likte denne kromengelen best. Bare sørg for ikke å se direkte inn i den når solen skinner!

Dette var den tredje polen med piler som pekte på byer som jeg så i Sør -Afrika – det var en i Cape Town så vel som en til på Cape of Great Hope. Alt er ganske langt fra Sør -Afrika.

Selv om Tanzanite bare har sin opprinnelse i Tanzania, ser du det for salg hvor som helst i Sør -Afrika – så vel som Knysna Waterfront er intet unntak. Det er en helt nydelig stein, så vel som en av favorittene mine – men bli advart, den er ekstremt myk. En tanzanittlyd som brukes ofte vil se fryktelig ut etter et år. Ta mine anbefalinger samt bli med øreringer samt halskjeder.

Er dette ikke den kuleste østershytteren du noen gang har sett? Jeg liker det. Og jeg kan raskt se det hjemme i Massachusetts.

Det var mange båter i Knysna. Dette var bare våren – jeg kan ikke forestille meg nøyaktig hvor mye overbelastet den blir om sommeren.

Og prisen for den kuleste båten går til Orientens engel! Jeg vil tilfredsstille menneskene som eier denne biten husbåten.

Evaluering av galaksen SIII som kamera

Første ting aller først – Galaxy SIII er et eksepsjonelt mobilkamera. Samsung har lagt ut en eksepsjonell dings som har det potensielle til å lede feltet i smarttelefonfotografering. Den intelligente kammen har en rekke uvanlige funksjoner som du ikke vil oppdage på andre smarttelefoner, som å ta bilde fra video i tillegg til å skyte i utbrudd.

Problemet? Appene. Android -fotograferingsapper er bra – uansett hvor ikke bra, så vel som definitivt ikke utmerket. Det er mange valg av valg for grunnleggende funksjoner (beskjæring, justering av metning/lysstyrke/kontrast, rammer), så vel som det er en rekke apper med filtre, men jeg kjempet for å oppdage noe eksternt høyt nivå så vel som profesjonelt. Hver gang jeg søkte etter “beste Android -fotograferingsapper”, ble jeg sjokkert over nøyaktig hvor mange av dem misfornøyde meg.

Det indikerer at det er en enorm sjanse for en klok utvikler. Hvis du er en Android -utvikler, hvis du er i stand til å produsere en app i tråd med Apple -appen Snapseed – eller, helvete, til og med noe i tråd med Apple App Cam + – har du sjansen til å tjene vanvittige penger, siden Denne appen er nødvendig.

Hvis denne kammen får en flott app bak seg, vil den være ustoppelig. Appene jeg bruker mest så vel som foreslår er Camerazoom (for mange skudd), ProHDR (for HDR -skudd), samt PhotoGrid (for collages).

Takeaway

Den eneste sannheten om at Galaxy SIII -telefonen er så flott til å begynne med, gjør meg glad for å holde meg til den. Jeg forventer at mange flere fremskritt i apper det neste året, i tillegg til at jeg er sikker på at noen vil utvikle noe som fortjener dette kameraet.

Turen min til Knysna ble sponset av Samsung, som på samme måte ga meg en galakse SIII. Alle bildene i denne publiseringen ble tatt med Galaxy SIII. Alle meninger, som alltid, er mine egne.

Få e -postoppdateringer fra KateNever som savner et innlegg. Avslutt abonnement når som helst!

FornavnFornavn
Siste Namelast -navn
E -postadressen din
Sende inn

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *