de 6 beste virtuelle eventplanleggingsselskapene Entertainment Tabo-An Market: Hvor å kjøpe Danggit i Cebu City, Filippinene

Tabo-An Market: Hvor å kjøpe Danggit i Cebu City, Filippinene

“Jeg ba om en fisk. Du ga meg et hav, ”sa jeg til at en venn hadde oppfordret til å ta meg dit jeg kunne kjøpe Danggit. Hele dagen jeg utforsket Cebu City, hadde en irriterende stemme spilt i hodet mitt. Det var min mor; Hun krever alltid at jeg tar med Danggit hjem som Pasalubong når jeg er i Cebu. Min venn tok meg passende til Tabo-et marked. Det jeg ikke forventet var hvor mye tørket fisk og hvor bredt en rekke den ville ønske meg velkommen der! Det var et paradis fra Danggit-Lover!

Tabo-et marked i Cebu City huser dusinvis av butikker som tilbyr et rikt utvalg av tørket fisk! Selv om jeg antar ! De fleste av dem er også tilgjengelige i forskjellige størrelser – små, middels, store. Det var en fest!

Hele opplevelsen etterlot meg fullstendig forvirret om begrepet Danggit refererer til en bestemt type fisk eller å tørke fisk. Men en annen venn, Doyzkie, avklart etter at jeg kom hjem at det var førstnevnte.

Hauger og kurvfulle med tørket fisk i veikantbutikker vil velkommen besøkende, men det er mer i de indre bodene! Jeg utforsket markedet og canvassed for priser, men jeg endte opp med å kjøpe fra den første butikken vi nærmet oss. Jeg benyttet også anledningen til å kjøpe noen få pakker med tørkede mango mens jeg var på det.

Hauger og hauger av tørket fisk på Tabo-An Market!
Tørket fisk
Flere valg!
En ting jeg la merke til, men var at lukten av tørket fisk slags sittende fast på skjorten min (og buksene) etter å ha bodd i nesten en time i markedet. Bra jeg hadde en ekstra skjorte i vesken min. Uansett var jeg ekstremt glad da jeg visste akkurat hvordan kjøpene mine, pakket i plast, pakket inn i gamle avisark, inneholdt i en stor, stor kartongboks, ville gjøre mamma helt i ekstase. Tross alt ba hun bare om Danggit, og hun ville få mer enn det hun forhandlet for.

Flere tips på YouTube ⬇

Relaterte innlegg:

Biscocho Haus: Fra kjeks til virksomhet i Iloilo City, Filippinene

Cebu Taoist Temple, Filippinene: En date med drager

Cebu: Inne i Fort San Pedro, det eldste fortet på Filippinene

Cao-Oy, Olango Island: Sjømat og stylter i Cebu, Filippinene

Bacuit Grill Bar and Restaurant i El Nido, Palawan

El Nido, Palawan: Få venner på Payong-Payong Beach

Cafe de Lipa: Å gjenopplive Kapeng Barako Glory i Batangas, Filippinene

Casa rap: fordelene med sakte matlaging i Batangas, Filippinene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *