de 6 beste virtuelle eventplanleggingsselskapene Uncategorized Et Puglian -gjensyn i Sydney samt ferieplaner

Et Puglian -gjensyn i Sydney samt ferieplaner

Det er Christina her, som tar over fra Jim for denne ukens IG -utgave. Jeg har fått gode tilbud å dele om gjenforeningen min med de fantastiske kvinnene jeg fornøyde i Puglia, så vel som planene våre for høytiden.

Det er morsomt å komponere denne ukens oppdatering nå, da du leser den på bursdagen min!

Noe føles annerledes i år … værtilstanden er litt uforutsigbar, julen kommer så godt, så vel som jeg ikke en gang har sett min favoritt julefilm ennå (for plata er det “Die Hard”). Det kan være vanskelig når bursdagen din ligger i nærheten av ferien, så jeg har bestemt meg for å flytte arrangementer til det nye året når vi alle kan slappe av i tillegg til å fange opp ordentlig.

Så dagens bursdagsbegivenheter vil være ganske lave nøkkel, så vel som jeg ser frem til å fullføre jobben i tillegg til å ta en pause over julen. Mer om det nedenfor.

Først opp, la oss ta pusten i tillegg til å slappe av blant de spektakulære omgivelsene til Wendy Whiteleys trikshage …

En rask ferjetur fra vårt sted, halvveis mellom Milsons punkt og McMahons poeng, vil du oppdage Wendy Whiteleys Trick Garden.

Hvis du er i Sydney, er dette lavere forstått området et fantastisk sted for en piknik med gode tilbud med alcoves å sitte i tillegg til å slappe av. Det er tilgjengelig for publikum gratis, så vel som er et nydelig sted å sjekke ut med gode tilbud med skjulte ting å oppdage.

Denne nydelige oasen i byen er mitt aller første tilfredsstillende poeng med teamet mitt fra Puglia.

Nesten all vår opprinnelige gruppe fra fotograferingsturen i Puglia gjenforenes i Sydney for ett verksted med Carla Coulson. Når gruppen flyr inn fra WA, QLD og Victoria Plus Singapore, lager vi en helg av det så godt som vi har så mye å ta igjen.

Etter å ha sjekket ut hagene, oppdager vi oss sultne og streifer opp mot Blues Point Rd. Vi trenger ikke å gå langt for å oppdage et perfekt område på North Spoon Cafe, totalt med utsikt over Harbor Bridge.

Vi er glade for å oppdage en frokostmeny hele dagen som fremdeles serverer vin. Det er gode tilbud å skåle og feire, pluss gode tilbud å minne om når vi deler det som har skjedd siden vi reiste sammen i Italia.

Men det er bare begynnelsen på en enestående ettermiddag …

Neste tar vi til havnen (takket være den vakre Kim!) Som har arrangert et havncruise for oss. Etter litt mindre enn fantastisk vær i Sydney, er vi velsignet med perfekte himmel når vi turnerer havnen.

Jeg kommer aldri over nøyaktig hvor ganske denne byen er, så vel som nøyaktig hvor takknemlig jeg er for å ha koblet til en så nydelig gruppe kvinner. Jeg husker nervøsiteten min om å bestille fotograferingsprogrammet så vel som når jeg ser meg rundt på hvor jeg er nå, jeg forstår at det var en uvurderlig opplevelse.

Tilbake til båten, fortsatte vår måkevenn, Sally, oss og prøvde å ta snacks …

Som alle typer gruppe profesjonelle fotografer sannsynligvis vil gjøre, bruker vi ettermiddagen på å skyte alle vinkler i havnen – i mellom å snakke, mimre så vel som å drikke champagne.

Da vi aller først var fornøyd med kurset, hadde jeg noen personlige mål for å utvide fotograferingsevnen, men jeg hadde ikke noe konsept om at den ekte verdien ville være så mye større. Innen klasserommet ble jeg påvirket av fotograferingen deres og lærte så mye av å studere arbeidet deres, men utover veggene, lærte jeg så mye mer.

Vi delte historiene våre, så vel som de ekte sannhetene har åpnet min verden. Jeg fornøyd en utrolig gruppe sterke kvinner som tror på seg selv.

Jeg er så takknemlig for at vennskapene våre har fortsatt å vokse, samt ha brakt oss sammen igjen.

(Vi savnet deg Lisa, Kay & Jilly – du var alltid på hodet!)

Jeg liker å være ute på havnen siden du får en så annen utsikt over byen vår. Det er en fotografdrøm så vel som tiden fløy da vi så solen gå ned over Anzac Bridge.

Siden vår tid sammen har vi delt bilder på en gruppemelding i tillegg til at jeg likte dette skuddet som Petra fanget meg så vel som Michelle under Harbour Bridge.

Etter å ha gått av fra Sunset Cruise, dro vi ut til middag på Apollo i Potts Point. Som vanlig, med øynene større enn magen, foreslo jeg en aksjemeny. Jeg vil foreslå at du bare bestiller “den fulle greske” -festen hvis du virkelig er sulten.

Det var så mye mat!

Men min favorittdel av natten var å få en tekst fra Michelle da hun var innom Gelato Messina på metoden sin hjem. Denne kvinnen er min gelatohelt.

Og før du begynner å bekymre deg for Bad Jim, led han knapt …

Mens jeg seilte rundt i Sydneys nydelige havn med de fantastiske vennene mine, satt Jim fast hjemme. I tillegg til å “sitte fast hjemme” mener jeg at han hadde en ball!

Jeg kjøpte ham en bok om Winston Churchill for nylig – en av heltene hans – så vel som han ikke bare leser den, han lever den! En kubansk sigar i tillegg til et glass whisky. Godt gjort, sir.

Vi vinket til ham mens vi seilte forbi.

Carlas verksted WAs The Drawcard på søndag så vel som det var et fullt hjem for å bli publisert.

Holdt lett ved siden av Archie økte destilleriet, dro vi vegg i vegg for en drink for å ta igjen mer. Jeg ville ikke at denne helgen skulle ta slutt!

Takk, Carla, for at du samlet en så strålende gruppe kvinner. Arbeidet ditt har trukket inn noen få av de snilleste så vel som de fleste dyktige mennesker jeg har fornøyd, så vel som jeg er så takknemlig for å forstå dem.

Her til neste gjensyn, hvor skal du neste …? Singapore? Italia? Uansett hvor det er, vil jeg være der i hjerteslag.

Uken stoppet ikke der for noen få av Puglia -teamet, så vel som jeg fanget opp Mandy & Julie for en siste drink samt middag. Vi var innom Peekaboo Bar samt satte kursen til Stanley Street til middag.

Jeg hadde på samme måte et av de “ingen måten” øyeblikkene som tilfredsstiller Julies nevø, Ben. Vi pratet om Cuba, da han nettopp besøkte i desember, i tillegg til at jeg ønsket å oppdage nøyaktig hvordan ting hadde endret seg. Først senere nevnte jeg at jeg blogget akkurat her, så vel som det viser seg at Ben hadde brukt Cuba -reiseinnleggene våre for å undersøke studiet hans! Nøyaktig hvor enestående er det?

Men tilbake til ekte liv så vel som arbeid stopper ikke. Jeg føler at det øker all metoden til jul i år.

Jeg har hatt de aller beste kundene i år, i tillegg til at jeg jobber med flere videoer med Schwarzkopf i år for hårromantikk. Jim driver med dobbel plikt bak kameraet i tillegg til å være redaktør ekstraordinær. Jeg forstår ikke hva jeg ville gjort uten ham.

Stor takk til Grant for å være en legende for disse videoene! De vil være oppe på hårromantikk denne uken. Forsikre deg om at du inspiserer dem her. De er innstilt på å være mine fineste vids ennå. Grant er så kunnskapsrik og så morsom.

Til og med Jim ble underholdt mens han filmet oss … så vel som – som han uttaler – han har ‘begrenset’ rente for hår!

Og for å gjøre det så mye som Jim, holder jeg ham forretning som vi treffer noen flere julefester, og fullfører på Royal Alberts pro-hohoho-iBtion Party.

Mick holder oss med å humre med disse morsomme underlagene (sjekk ut bildene nedenfor), som vi tror gjør en utmerket strømpe -stukker til jul. Eller kanskje jeg burde tenke på skjegg …?!

Og hvis du fremdeles leser etter de forferdelige bildene, har vi en godbit for deg …

Flere oppdateringer fra den super bedårende korpen! Hun hadde sin aller første tur til stranden og likte hvert sekund. Det var så gøy at hun sov i omtrent 4 timer da hun kom hjem.

Vi kan ikke vente med å ta igjen henne over høytiden. Hun er den faktiske beste.

Og et siste skudd fra kontoret vårt denne uken. Vi kommer til å ta en pause over høytiden, men kan fremdeles komme inn med noen få oppdateringer.

Hold øye med en ny videoutforlag før jul (den er like flott som denne av Italia vi publiserte forrige uke), så vel som rutinemessige innlegg vil være tilbake 9. januar 2018.

Håper du likte denne oppdateringen fra meg, så vel som Jim vil være tilbake med sine rutinemessige historier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *