de 6 beste virtuelle eventplanleggingsselskapene Uncategorized 5 ting jeg oppdaget fra å reise solo i utlandet for aller første gang

5 ting jeg oppdaget fra å reise solo i utlandet for aller første gang

om du spurte meg for noen år tilbake om jeg noen gang vurderte å reise solo, ville jeg ha uttalt nei. Da kunne jeg ikke forestille meg at jeg skulle til et ukjent sted uten noen kompis – noen å snakke med, ta bildene mine, samt dele kostnader med. Sikkerhet har også vært et element for meg, spesielt med alle de ugunstige nyhetene som går rundt. En nær kompis har reist solo til noen få steder, i tillegg til at jeg ikke forsto hvorfor hun favoriserte å utforske verden på den måten.

Relatert artikkel: Solo Travel – Hva er det for meg?

Men etter hvert som tiden gikk så vel som de mye mer vanlige jeg reiste, innså jeg at det å gå på egen hånd til slutt vil skje. Så på uken på 29 -årsdagen min valgte jeg å til slutt prøve solo -reise. I tillegg til at det ikke bare var noen form for rutinemessig solotur, var det en solotur til et fremmed land. Jeg dro til Kota Kinabalu i Sabah, Malaysia, så vel som jeg hadde en enestående tid. Det var en så uforglemmelig opplevelse at fire dager ikke var nok, så vel som jeg ønsker at jeg ble lenger.

Masjid Bandaraya (City Mosque)
Akkurat hvor enestående så vel som uforglemmelig var denne aller første soloturen i utlandet? Akkurat her er noen ting jeg oppdaget fra dette bit -eventyret:

Innholdsfortegnelse

Du er aldri virkelig alene.
Fremmede kan bli til venner.
Jeg er ikke så introvert som jeg tror jeg er.
Lokalbefolkningen liker å vise deg rundt.
Du vil bli inspirert til å reise solo igjen.

Du er aldri virkelig alene.

Fish Health Spa i Taga Tinopikon Park
Jeg har sjekket ut forskjellige reiseblogger om at reisende solo ikke innebærer å reise alene. Jeg brukte til å stille spørsmål ved nøyaktig hvordan det skjer, så vel som denne turen ga meg svarene.

Å reise solo gjorde at jeg kunne åpne litt, koble til mennesker jeg knapt kjente, i tillegg til at jeg slapp noen få av mine bekymring. Jeg spurte bekymring for andre menneskers liv så vel som deres kultur, mens jeg på samme måte delte min. Det var morsomt å oppdage ny info direkte fra de som har opplevd forskjellige ting fra første hånd.

I løpet av de fire dagene jeg tilbrakte i Kota Kinabalu, følte jeg meg aldri alene. Min kompis Ray, som jeg var fornøyd med de to apene Travel Forum, så vel som, er en regional i Sabah, var ekstremt imøtekommende i tillegg til å spørre nøyaktig hvordan jeg hadde det når han ikke ble tilbudt å gå sammen med meg. Til og med turistene som jeg var med under turene mine til Dinawan Island, så vel som Tagal Tinopikon Park fikk meg til å føle at vi har vært kompiser i lang tid.

Fremmede kan bli til venner.

Med John fra Canada så vel som Firenze, vår Tagal Tinopikon Park Guide
Foreldrene våre benyttet seg av for å advare oss om å snakke med fremmede da vi var barn. Nå som vi er eldre og forstår bedre, er det ikke så dårlig å slå en samtale med en total fullstendig fremmed. Selvfølgelig må du fortsatt være forsiktig, og det hjelper til å bli introdusert for alle andre først.

Som solo -reisende er det uunngåelig å løpe inn i nye ansikter. I løpet av dagsturene til Dinawan Island fikk jeg selskap av en kanadisk så vel som en gruppe kinesiske turister. Den kanadiske fyren, John, kom nettopp fra Filippinene før han dukket opp i Kota Kinabalu, så vi hadde øyeblikkelig noe å snakke om. Noen få av de kinesiske turistene snakket også engelsk, så jeg klarte også å snakke med dem.

Våre guider så vel som båtmenn eliminerer ulovlige garn i korallrevene
Bortsett fra å snakke med mine medturister, var våre regionale guider også ekstremt tilgjengelige og delte historiene sine. Det var en så fantastisk opplevelse å oppdage mye om hverandre på bare en dag.

Det som til og med gjorde denne turen spesiell, er da guidene overrasket meg med et sjokoladefylt brød med et stearinlys, da det allerede var bursdagen min under øyeturen. Det var så gjennomtenkt av dem å gjøre det!

Jeg er ikke så introvert som jeg tror jeg er.

De fleste av kompisene mine forstår at jeg ikke virkelig er omgjengelig, spesielt når jeg er i et rom fullt av mennesker jeg ikke kjenner. Jeg har alltid vært reservert, sjenert og fredelig i sosiale sammenkomster. Å reise banet frem metoden for meg å ha noen tarmer for å starte en samtale med andre reisende, samt utvide nettverket mitt.

Mens jeg bodde i Hyatt Regency Kinabalu under turen, ble jeg invitert til en utstillingsvindu -feiring som blir holdt på min siste natt. Hotellet skulle introdusere sine renoverte tilfredsstillende områder, samt introdusere det nyeste arrangementstedet, boligen, til sine beste kunder. Jeg var i stand til å introdusere bloggen for dem, så vel som en til og med gitt for å organisere oppholdet hvis jeg skulle komme tilbake.

Jeg er på samme måte fornøyd med hotellets ledere, så vel som kunne takke dem personlig for å ha holdt meg i Kota Kinabalu. Etter festen brakte Ray meg til den typiske hangout -plasseringen av Couchsurfers i Kota Kinabalu, så vel som introduserte meg for begge hold og surfere.

Da jeg måtte fly tilbake i Manila, har menneskene jeg fornøyd noen timer før endt opp med å bli min frenull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *