de 6 beste virtuelle eventplanleggingsselskapene Uncategorized Halong Bay: Det ytterste festcruise!

Halong Bay: Det ytterste festcruise!

eventyrlystne Kate består av tilknyttede lenker. Hvis du kjøper gjennom disse koblingene, vil jeg tjene en provisjon uten ekstra kostnad for deg. Takk!

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Halong Bay er uten tvil et av de vakreste stedene i Vietnam. Tusenvis av gigantiske kalksteinøyer fyller bukten, og når den er tåkete, gir den følelsen av en hjemsøkt jurapark.

Jeg visste at jeg måtte besøke Halong Bay, og det er mange utfluktsoperatører som bruker forskjellige cruisepakker. Men om og om igjen, jeg hørte det samme avståelsen fra andre reisende:

“Du må gjøre turen med Hanoi -backpackere. Det er dyrt, men så verdt det. ”

Massevis av Excursion-operatører i Halong Bay kjører to-dagers utflukter for rundt $ 25 og tre-dagers utflukter for $ 35. The Rock Long, Rock Hard Excursion of Halong Bay fra Hanoi Backpackers koster $ 70 for to dager og $ 120 for tre.

Jeg tok en beslutning om å velge den to dager lange ekskursjonen-og alle hadde rett. Det var så verdt det.

Vi gikk om bord og vår ekskursjonsleder, Sebastian, ga oss en kort introduksjon av reglene. “Ikke klatre på taustiger – de holder ikke vekten din.” Kryss av. “Ikke svøm etter mørkets frembrudd – du vil fryse og ingen vil trekke deg ut.” Sjekk igjen.

Så kom policy nr. 3:

“Ikke under noen scenarier – og folk har blitt sendt hjem for dette i fortiden – drikk fra din ideelle hånd.”

…Egentlig?

“Hvis noen gjør det, kan du rope,‘ Buffalo! ’På dem, og de må konsumere resten av drinken i sin helhet. Personen som ringte Buffalo får deretter tegne alt de vil ha på den personens ansikt. ”

Dette var ikke foreldrenes cruise, det er helt sikkert. (Se også bildet ovenfor.)

“Hvis noen bruker ordene drikke, drakk eller full, må den personen umiddelbart slippe og gjøre fem push-ups.”

Å, jeg var så på det ideelle stedet!

Utrolig nok, for første gang på mine ni dager i Vietnam, kom solen ut. Solen varmet ansiktene våre, havet så ut som et glatt stykke jade, og det var helt strålende.

Folk hoppet inn fra toppetasjen i båten!

Deretter gikk vi kajakkpadling rundt bukta. Naturen? Utrolig. Jeg sammenkoblet med den eneste andre amerikaneren på båten, en jente fra Philadelphia, og vi padlet båten vår mens vi heiet, “U-S-A! U-s-a! ”

Vi padlet til og med gjennom en hule.

Men etter middagen kom festen virkelig i gang.

“Du kommer til å trenge mye drinker for denne,” varslet Sebastian oss. Det var på tide med et forseggjort, massivt spill av King’s Cup.

King’s Cup er et drikkespill spilt av en stor gruppe med flere kortstokker på bordet. Folk snur kortene, og det er en policy for hvert kort som er snudd.

Hver gang vi snudde en 2, hoppet vi opp og skrek: “F*ck deg!” På toppen av lungene våre, tvinger det andre bordet til å drikke. (“Vi hører vanligvis klager på det fra de andre båtene,” fortalte Sebastian.)

Det første kortet mitt som jeg snudde var en dronning, som sto for kryssdressing-så jeg måtte bytte klær med den første personen til venstre. Jeg var så fornøyd at jeg hadde på meg hippiebuksene mine! Ser de ikke bra ut på ham?

De to beste og mange kreative kortene? Trollet og Stephen Hawking.

Hvis du var trollet, måtte du sitte under bordet – men du kunne tappe folk på føttene, og de måtte mate deg drinkene sine! En av jentene ble et ondt troll og trakk over alles føtter.

Stakkars Mike satt fast som trollet i 20 minutter. (Jeg ønsket å være trollet !! Jeg fortsatte å få gudskortet og måtte gjøre opp politikk for det andre teamet å følge!)

Hvis du var Stephen Hawking, måtte du sitte ubevegelig – den eneste måten du kunne signalisere for en drink var å tappe fingeren på bordet. Det gikk også for røyking!

Det var en gal, gal natt. Om ikke lenge måtte alle ved bordet mitt kysse personen til venstre på kinnet før hun drakk, og alle menneskene ved det andre bordet satt i undies. (Stor overraskelse – jeg kom på sistnevnte regel.)

Ingenting fikk meg til å le så hardt som da Stephen Hawking på det andre laget ble valgt for kryssdressing-og måtte kle av seg og oppreises av lagkameratene!

Spillet gjaldt en brå slutt da en person ble bukset av kameratene … og nektet deretter å trekke buksene opp og svai i vinden. “Jeg bryr meg ikke engang! Dette er greit! Liker du det?” Faktisk, hans utseende-på-meg-jeg-nakne-fra-midten av tale gikk så lenge, kameratene hans måtte “unpants” ham.

Men det var bra – fordi båten ble til et dansefest.

Alle av oss som hadde vært i Vang Vieng ledet festen i Americano Dance!

For en natt.

Neste morgen kjørte vi fredelig gjennom bukten og beundret de oppsiktsvekkende klippene foran oss da vi kom tilbake til fastlandet. Himmelen hadde blitt grå igjen, men det gjorde det ikke mindre vakkert.

Vil jeg anbefale dette Halong Bay -cruise? Absolutt. Vennene mine og jeg snakker fortsatt om dette cruise, nærnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *