de 6 beste virtuelle eventplanleggingsselskapene Entertainment Surf Gear – Alt du trenger for å komme i gang med å surfe

Surf Gear – Alt du trenger for å komme i gang med å surfe

Forbereder deg på en surfetur for første gang, men vet ikke hva du skal ta med? Vel, ikke bekymre deg mye mer fordi jeg vil dele surfe -nødvendighetene mine med deg fellas. Forresten, listen nedenfor er ikke skrevet etter viktigheten.

Foto av Joseph Greve på Unsplash

Andre artikler du kan lese:

Surf Ranch Hotel & Resort – The Best Action Sports Resort i Nicaragua

Beste surfedestinasjoner på Filippinene [med bilder]

8 Beste surfingsteder på Filippinene [med surfere personlige opplevelser]

6 beste ting å gjøre i Surfers Paradise, Australia [med foreslåtte turer]

5 livstimer jeg lærte i surfing

Innholdsfortegnelse

1. Bikini
2. Rash Guard/Thermal
3. Sunblock
4. Brettshorts
5. nyanser
6. Cap
7. Vannbeholder
8. Strandteppe
9. Positivitet
10. Surfevoks
11. Bånd
12. Surfebrett
13. Stranden

Om forfatteren:

1. Bikini

Kjære vene! Hver gang jeg drar på en surfetur er dette min prioritering nummer 1, for å forsikre meg om at jeg pakket alle bikiniene mine. Så langt har jeg 5 bikinis topp og 3 bikinibunn – alle sammen tjener meg fortsatt godt. TIPS: Hvis du ville surfe på bikini, sørg for å velge en god bikini som kan tåle en episk utslett uten å komme malplassert, ellers vil du mate øynene til alle i line-up. Lol

2. Rash Guard/Thermal

Jeg bruker dem bare hvis solen er for varmt eller hvis været er for kaldt. “Rashies” er også en god beskyttelse i løpet av manetesesongen.

3. Sunblock

Dette er et must! Sørg for å påføre solkremen din for å holde huden din beskyttet mot UV-lys, påfør også igjen minst annenhver time. Sunn hud er et sunt liv.

4. Brettshorts

Min favoritt shorts! Fordi det er så behagelig å ha på seg og det er enkelt å tørke.

5. nyanser

Øynene dine er en av de avgjørende delene av kroppen din, uten den, har du ikke en sjanse til å se verden. Det kan gi deg den beste opplevelsen du noen gang vil ha, så til gjengjeld holde det sunt. Hvis du er ute av vannet og solen brenner, må du alltid bruke øyebeskyttelse. Sikre det for enhver pris.

6. Cap

Hvis du ikke vil at ansiktet ditt skal bli mørkt, kan du bruke en hette i eller ut av vannet. Hvis du er livredd for å miste favoritthetten din, kan du få en spesiell hette laget for surfing.

Foto av Paavel Liik på Unsplash

7. Vannbeholder

Da jeg begynte å surfe, ble jeg forelsket i Mother Nature. Uansett hvor jeg går, tar jeg alltid med en 1 liters gjenbrukbar vannbeholder fylt med vann, på den måten trenger jeg ikke lenger å få små plastflasker når jeg er tørst. liten handling? Ja, vil det gjøre en forskjell? Det kan, jeg må bare prøve. Vi må bare prøve å bære ansvarsproblemet som ungdommene er i våre hender. De vil høste det vi sår i dag. Snakker jeg for mye? Ok beklager. går videre.

8. Strandteppe

En av de beste følelsene i verden for strandelskere ligger på kysten som blir kysset av solens varme og nyter den sparkende brisen i havet. Strandtepper kan også brukes til å skifte klær hvis det ikke er noen toaletter i nærheten.

9. Positivitet

Som førstetimer vet jeg at mange av dere virkelig er opptatt av å drukne. Avhenger av meg! Jeg vet hvordan det føltes, jeg har vært der også! Jeg kan svømme, ja, men ikke pro-typen, men uansett hvor bra jeg er, vet jeg at å overliste havet er veldig sprøtt fordi det rett og slett er umulig. Skummelt? Ja, men hvis du ville lære noe nytt, må du oppdage kunsten å sette frykten og tvilen din til side og ta risiko. Jeg har surfet i nesten 3 år nå, og for å være ærlig har jeg ikke mestret det ennå, jeg får fremdeles kalde føtter når jeg padler ut. Hva jeg gjør for å overleve det? Jeg stolte på instruktørene mine fordi de vet bedre. Din vilje til å surfe må være større enn frykten din.

Foto av Tyler Nix på Unsplash
Etter ditt første forsøk innså du at du allerede er hekta. Akkurat som det Kelly Slater sa: “Det er som en mafia. Når du er inne – du er inne. Det er ingen å komme deg ut. ” Hvis du offisielt ville lage surfing som en hobby, må du forplikte deg til det, ellers vil alt du investerte være bortkastet.

10. Surfevoks

Hvis du er klar til å sykle på et hardt topptavle, ja Fiber Glass Board, trenger du en surfevoks. En surfevoks brukes av surfere for å unngå å skli på brettet. Det er så mange typer styrvoks, men hvis du vil surfe på Filippinene, velg den tropiske voks. Var det forvirrende? Ikke bekymre deg for at du får tak i det når tiden går.

11. Bånd

Hvis du ikke vil investere i et styre ennå, kan du begynne å investere ved å få din egen bånd. Det er helt nytt og borrelåsen er fremdeles klissete. Etter min erfaring følte jeg meg tryggere ved å bruke min egen bånd enn å leie en.

12. Surfebrett

Å få et styre er et stort skritt. Du vil bruke en enorm sum penger, og likevel vil det hjelpe deg å bruke mye mer i fremtiden. Da jeg ble hekta, beregnet jeg timene jeg ville bruke pengene mine på å leie et styre på ett år, og det fikk meg til å innse at det å ha mitt eget styre vil spare meg mye mer etter et årnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *