Å betale det fremover i Portugal

eventyrlystne Kate består av tilknyttede lenker. Hvis du kjøper med disse koblingene, vil jeg gjøre en kompensasjon uten ekstra kostnad for deg. Takk!

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Jeg var på jernbanestasjonen i Santa Clara E Velha, Portugal, og ventet på tre ganger daglig tog for å ta meg med til byen Faro, hvor jeg skulle ta en buss til Spania. Jeg hadde nettopp tilbrakt tre fantastiske dager på Quinta do Barranco da Estrada – mye bedre forstått som “paradis i Portugal.”

Hvordan var det? Rett og slett fantastisk. Navnet er ingen feilnummer – det er ingen mye bedre beliggenhet i Portugal til å sparke tilbake i tillegg til å slappe av i en spektakulær naturlig setting. Men du vil høre mye mer om Quinta snart.

I løpet av min tid på Quinta fikk jeg forstå to gjester mye bedre – et par fra Storbritannia. En av dem brukte to år på backpacking verden for tjue år siden, inkludert et helt år i USA.

Som du kan forestille deg, hadde vi gode tilbud å snakke om! Å høre om dagene med backpacking før nettet var interessant – han ville være så spent på å få brev hjemmefra, glede seg over hver eneste kvotidiske detalj i Storbritannia. Når jeg ser nøyaktig hvor mye husholdningen min bekymrer meg for meg, kan jeg ikke se for meg nøyaktig hvor tøft det trenger å ha vært for husholdningen hans å ha så bit -kontakt.

Mens hans reiser var langt fra elegante-ingen metode bodde han i Paris Apartments (klikk her for de aller beste tilbudene) eller high-end hotell, men han gjorde det bra på billig. Du kan gjøre sprø ting den gang – som å bestille en Amtrak -billett for alle typer tilfeldige baner i USA til en lav innstilt pris. El Paso til Seattle? Hvorfor ikke!

Vi handlet på samme måte Sørøst -Asia -historier. For tjue år siden var Kambodsja så vel som Vietnam stengt for utlendinger, så vel som Thailand var ganske grov i metoden som Laos er i dag. Han hadde ikke hørt om Koh Chang, så godt jeg ikke ville bli sjokkert hvis det ikke hadde blitt opprettet overhodet for turisme den gang.

Min gode venn, så vel som hans andre halvdel, gjaldt å se meg på jernbanestasjonen – så vel som da fortalte han meg en historie fra to tiår siden.

Han var i USA, på et tog på vei oppover østkysten, så vel som han begynte å snakke med en eldre kvinne som satt ved siden av ham. Etter at han fortalte henne om sine reiser, var hun effektiv av ros. “Jeg liker akkurat det du gjør,” sa hun. Og hun ga ham fem dollar, med en instruksjon: “Betal det frem.”

Flash frem til 2012.

“Jeg har ventet på å betale det foran hele tiden,” sa han. “Og jeg forstår at du har teknologien din, men …” han tucked 20 euro i vesken. “Jeg er sikker på at det har vært mye inflasjon med tanke på det da. Jeg vil bare at du skal forstå at jeg liker det du gjør. ”

Hvor flott var det?

Jeg tror på å betale det videre. Jeg var heldig som var tilstrekkelig med å få snille donasjoner fra besøkende etter forliset i fjor, i tillegg til at jeg har betalt det videre til reisende i kravet med tanke på det da, med start med skipskameratene mine. Til i dag, hvis jeg tilfredsstiller en reisende som har det vanskelig med penger, hjelper jeg meg. Litt eller mye.

Disse 20 euroene er forskjellige. De vil bli utbetalt fremover – med inflasjon – til en reisende som virkelig påvirker meg. Jeg ser frem til å tilfredsstille den personen.

Få e -postoppdateringer fra KateNever som savner et innlegg. Avslutt abonnement når som helst!

FornavnFornavn
Siste Namelast -navn
E -postadressen din
Sende inn

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *