de 6 beste virtuelle eventplanleggingsselskapene Entertainment NM + Ukentlig oppdatering: “Hva er det med tiden?” Utgave

NM + Ukentlig oppdatering: “Hva er det med tiden?” Utgave

Skrevet: 4/17/22 | 17. april 2022

Hilsen fra Austin! Jeg håper du har det bra. Her er vi praktisk talt i slutten av april, og som jeg sier ofte når jeg skriver disse oppdateringene, hvor går tiden?

Egentlig har jeg tenkt mye på tid i det siste: Hvor mye jeg har, hvordan jeg bruker den, og hvis jeg er fornøyd med det jeg gjør.

Det er mange bevegelige deler i mitt liv best nå: Travelcon, Group Trips (mer på det nedenfor), en ny versjon av TNN kommer, en ny bok i verkene, og bare tryin …

Hei! Beklager å avbryte men ….

Du ser ut til å ha snublet på en abonnent-eneste artikkel!

(Allerede medlem? Logg inn her.)

Denne korte artikkelen er utelukkende for medlemmer av Nomadic Matt Plus! NM + er medlemmets eneste program som gir leserne som deg selv tilgang til Perk Blog-innlegg. Medlemmer får også helt gratis bøker, guidebøker, blogging kurs, tilgang til våre arrangementer, event replays, månedlige gaveaways, T-skjorter, eksklusive penger – sparer reiser rabatter, og mer!

Som medlem av Nomadic Matt Plus, får du ikke bare tonnevis av fordeler for å gjøre dine reiser billigere, men du hjelper oss med å fortsette å skape det omfattende reiseinnholdet du elsker!

Best av alt, abonnering koster mindre enn kostnaden for lunsj!

Hvis du vil ha tilgang til denne korte artikkelen (samt 100 + andre medlemsartikler) og alle de andre bemerkelsesverdige fordelene, bli med i Nomadic Matt Plus, og begynn å få mye mer ut av dine reiser i dag!

Lære mer

Logg Inn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *