de 6 beste virtuelle eventplanleggingsselskapene Uncategorized Utgiftene til reisende Costa Rica

Utgiftene til reisende Costa Rica

Sist oppdatert: 2/2/2020 | 2. februar 2020

Costa Rica er et av de mest nydelige så vel som naturlig mangfoldige land i Mellom-Amerika.

Dessverre er det på samme måte det dyreste.

På grunn av sine naturlige vakre, bemerkelsesverdige aktiviteter, sikkerhet, vennlige lokale, så vel som veletablerte utvandrede samfunn, har kostnadene i Costa Rica steget høyere år etter år. Av den grunn er det ikke uvanlig at budsjettplan reisende virkelig unngår å besøke Costa Rica, på vei til billigere destinasjoner som Nicaragua eller Guatemala.

For å være ærlig, var jeg skeptisk til at jeg kunne dra til Costa Rica på et budsjett.

Heldigvis, som jeg oppdaget, er det definitivt mulig å dra til dette bemerkelsesverdige landet uten å bryte banken. Det vil ikke være billig, men det vil heller ikke være så kostbart. I dette innlegget vil jeg vise deg hva du trenger å forstå å dra til Costa Rica på et budsjett.

Innholdsfortegnelse

Hvor mye jeg brukte på turen min

Kan du gjøre det billigere?

3 foreslåtte budsjetter

6 metoder for å spare penger

Costa Rica Travel Faq

Hvor mye brukte jeg?

Totalt var jeg i Costa Rica i 20 dager i tillegg til at jeg brukte 424.660 colones eller $ 849,32 USD. (Valutakursen var omtrent $ 1 USD = 500 CRC). Det fungerer som en typisk på $ 42,46 USD per dag. Så som i Panama gikk jeg over budsjettet mitt. Imidlertid setter jeg ofte budsjettene mine lave akkurat som motivasjon for ikke å bruke mye penger. Det er mange grunner til at jeg gikk over budsjettet, men la meg bryte ned kostnadene først:

Mat – 150 755 CRC ($ 301,51 USD)
Alkohol – 16 740 CRC ($ 33,48 USD)
Flaskevann – 9.150 CRC ($ 18,30 USD)
Innkvartering – 89.530 CRC ($ 179.06 USD)
Aktiviteter – 17 500 CRC ($ 35 USD)
Lokale busser – 9 105 CRC ($ 18,21 USD)
Drosjer – 98 000 CRC ($ 196 USD)
Diverse – 33.880 CRC ($ 67,76 USD)

Mine diverse kostnader var ting som vaskeri, solkrem, en poncho, samt avgangsskatten. Jeg har ikke fakturert disse kostnadene i de opprinnelige budsjettplanplanene mine.

Dessuten tok jeg mye drosjer, siden de noen ganger var den raskeste så vel som mest praktiske metode å gå – men de var definitivt ikke de billigste. Jeg overspent på mat bare siden jeg spiste mye fine sjømatmiddager på kysten i tillegg til å ha noen vestlige måltider. I mange turistområder kan et billig måltid fortsatt bruke 4000 CRC ($ 6 USD).

Kan du gjøre det billigere?

Ja, men det vil ikke være morsomt. Hvis du bare står for mat, rom, så vel som busser, kan du mest sannsynlig komme deg forbi på bare ben på $ 30 USD per dag. Men du vil ikke glede deg over det. Denne budsjettplanen har ingen aktiviteter inkludert, så vel som de morsomme opplevelsesaktivitetene som glidelås, surfing, dykking, samt jungelvandring er det som gjør dette landet så bemerkelsesverdig som det er. Det er ikke en budsjettplan jeg vil anbefale.

På budsjettplanen min på $ 43 USD om dagen, kan du betale for rimelige rom, hovedsakelig regional mat så vel som noen vestlige måltider, gå ut, så vel som mange aktiviteter. (Hvis du forhindrer drosjer, kan du ha enda mer penger for morsomme opplevelsesaktiviteter.)

Jeg gjorde ikke mye erfaring med erfaring denne gangen siden jeg gjorde dem aller første gang jeg var i Costa Rica. Jeg følte aldri at jeg gikk glipp av noe med budsjettet mitt, så vel som om det er mer enn du kanskje bruker i Nicaragua eller El Salvador, $ 43 USD ikke burde være høyt tilstrekkelig til å skremme deg bort fra landet.

3 foreslåtte budsjetter for Costa Rica

For å hjelpe deg med å planlegge for turen til Costa Rica, her er noen foreslåtte hverdagsbudsjetter basert på noen få forskjellige typer reiser:

Backpacker

Innkvartering-6.000-9.000 CRC ($ 10-15 USD)

Mat – 6000 CRC ($ 10 USD)

Transport – 6000 CRC ($ 10 USD)

Aktiviteter – 6000 CRC ($ 10 USD)

Daglig totalt-24.000-27.000 CRC ($ 40-45 USD)

Mellomområde

Innkvartering-15.000-18.000 CRC ($ 25-30 USD)

Mat-9.000-15.000 CRC ($ 15-25 USD)

Transport-9.000-12.000 CRC ($ 15-20 USD)

Aktiviteter-33 000-54 000 CRC ($ 55-90 USD)

Daglig totalt-66.000-99.000 CRC ($ 110-165 USD)

Luksus

Innkvartering-24.000-30.000 CRC ($ 40-50 USD)

Mat-21.000-27.000 CRC ($ 35-45 USD)

Transport – 12.000 CRC ($ 20 USD)

Aktiviteter – 54 000 CRC ($ 90 USD)

Daglig totalt-110 000-123 000 CRC ($ 185-205 USD)

På vei til Mellom -Amerika?

Få alle mine fineste Central America reisetips i tillegg til et gratis planleggingsverktøysett med overholdelsen med guider sendt til innboksen din:

61 smarte reisetips
Min foretrukne virksomhet å bruke
En sjekkliste for 17 trinns planlegging
En grunning på å få gratis flyreiser
En foreslått pakkeliste

Navn: Få startpakken

6 metoder for å spare penger i Costa Rica

Det er mange metoder for å spare penger i Costa Rica. I tillegg til at du i det minste ikke prøver å gjøre noen rimelige ting mens du er her, vil budsjettplanen din gå med taket.

1. Ikke drikk. Å drikke i barer i Costa Rica kan være ganske dyrt. Regionalt øl er vanligvis 1200 CRC ($ 2,50 USD). Noen ganger kan du oppdage det for rundt 900 CRC, men det er ekstremt uvanlig som Well som vanligvis i løpet av en happy hour. Jeg unngikk å drikke her bare siden det var like dyrt.

2. Spis ved brus. “Sodaene” er de regionale TICO -restaurantene i tillegg til et fantastisk godt kjøp. Du kan vanligvis oppdage Casado, en typisk regional rett, for rundt 2000 CRC (omtrent 1/2 kostnaden for turistrestauranter). I mange av byene på den karibiske kysten kan du oppdage måltider for under 1000 CRC. Jeg oppdaget empanadas den aller beste verdien for pengene; For 500 CRC kan jeg kanskje få et mettende snack/lett måltid.

3. Spis på Musmanni. Musmanni er en bakerkjede som er oppdaget rundt om i landet. Det tilbyr en fantastisk lunsjspesial. For 1000 CRC kan du få en sandwich så vel som en brus; De fleste av kaker er bare 300 CRC. Jeg spiste på dette stedet når jeg oppdaget en siden det hjalp til med å holde matkostnadene nede.

4. Hold deg i sovesaler. Innkvartering i Costa Rica er ikke billig. Jeg bodde på noen få budsjettplanhoteller, så vel som de var rundt 15 000 CRC ($ 30 USD) per natt. Sovesalplasser tilbyr den aller beste verdien, ettersom de bare koster 5000 CRC ($ 10 USD) per natt; På den karibiske kysten kan du oppdage dem for rundt $ 8 USD.

Her er en liste over mine foretrukne herberger i San Jose for å hjelpe deg med å komme i gang!

5. Couchsurf. Liker du ikke sovesaler? Bruk nettstedet Couchsurfing, som kan koble deg til lokalbefolkningen som lar deg bo hjemme gratis. Det er en fantastisk metode for å tilfredsstille lokalbefolkningen, samt kutte ned overnattingskostnadene.

6. Drikk vannet. Selv om jeg brukte 9.150 CRC på flaskevann, er vannet i Costa Rica risikofritt å drikke. Jeg vil alltid miste vannflasken min, så vel som å måtte erstatte den, men hvis du kan huske på å huske på, må du fylle den fra springen og forhindre koster penger på vann.

Budsjettreiser i Costa Rica: ofte stilte spørsmål

Godtar de amerikanske dollar i Costa Rica?
Generelt sett aksepteres amerikanske dollar ofte. For mindre kjøp betaler du ofte i USD og får CRC tilbake. Det er flott å ha begge amerikanske dollar (i kirkesamfunn som ikke er større enn $ 20) i tillegg til Colones.

Hvor mange colones er det i en dollar i Costa Rica?
Fra 2019 er det 600 colones til dollar. $ 1 USD = 600 CRC.

Kan jeg bruke kreditthistorikkortet mitt i Costa Rica?
Ja, du kan bruke kreditthistoriekort er de fleste hoteller, så vel som større restauranter i byene. Når det er sagt, må du alltid sørge for at du også har penger på hånden.

Tipper du bilister i Costa Rica?
For korte turer er det generelt typisk å bare rundt turen like mye som NEX -dollar. For lengre turer (eller turer som møter tung trafikk) er det alltid flott å tippe et par ekstra dollar.

Tipser du på restauranter i Costa Rica?
Restauranter legger ofte til en serviceavgift på regningen, noe som gjør å tippe unødvendig. Tips blir imidlertid alltid verdsatt hvis noen går over så vel som utover i tillegg til utmerket service.

***
Costa Rica er et av mine foretrukne land i verden. Enten du er en budsjettplan backpacker, Flashpacker eller noen som ønsker å ha et mer elegant opphold, vil du kunne ha en bemerkelsesverdig tur hit.

Selv om landet på ingen måte er det billigste reisemålet i Mellom -Amerika, kan du definitivt fortsatt dra her på et budsjett. Ved å bruke tipsene så vel som anbefalinger ovenfor, vil du kunne holde budsjettplanen intakt mens du sjekker ut dette fantastiske, mangfoldige, så vel som nydelig land.

Bestill turen til Costa Rica: Logistiske tips samt triks
Bestill flyet ditt
Bruk Skyscanner eller Momondo for å oppdage en billig flytur. De er mine to foretrukne bla gjennom motorer siden de blar gjennom nettsteder, så vel som flyselskaper over hele kloden, slik at du alltid forstår at ingen stein er igjen. Begynn med Skyscanner veldig først, men siden de har størst rekkevidde!

Bestill innkvarteringen din
Du kan bestille vandrerhjemmet ditt med Hostelworld, ettersom de har den største aksjen så vel som fineste avtaler. Hvis du vil bo et annet sted enn et herberge, kan du bruke booking.com, da de konsekvent returnerer de billigste prisene for gjestehus så vel som billige hoteller. Mine foretrukne steder å bo er:

Arenal Backpackers Resort

Rocking J’s (Puerto Viejo)

Hostel Vista Serena (Manuel Antonio)

Ikke klarer ikke å huske reiseforsikring
Reiseforsikringsdekning vil beskytte deg mot sykdom, skade, tyveri, samt kanselleringer. Det er omfattende sikkerhet i situasjonen noe går galt. Jeg drar aldri på tur uten det, da jeg har måttet bruke den mange ganger i fortiden. Min foretrukne virksomhet som tilbyr den aller beste servicen og verdien er:

Sikkerhetsving (for alle under 70)

Forsikre turen min (for de over 70)

MedJet (for ekstra hjemsendelsesdekning)

Leter du etter den aller beste virksomheten å spare penger med?
Sjekk ut ressurssiden min for den aller beste virksomheten å bruke når du reiser. Jeg viser alle de jeg bruker for å spare penger når jeg er på vei. De vil spare deg for penger når du også reiser.

Vil du ha mer informasjon om Costa Rica?
Sørg for å gå til vår robusteDestinasjonsguide på Costa Rica for enda flere planleggingstips!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *