de 6 beste virtuelle eventplanleggingsselskapene Uncategorized Adventuryous Kate blir naken i det offentlige

Adventuryous Kate blir naken i det offentlige

eventyrlystne Kate består av tilknyttede lenker. Hvis du kjøper gjennom disse koblingene, vil jeg tjene en provisjon uten ekstra kostnad for deg. Takk!

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Å bli naken i offentligheten er ikke den typen ting jeg har tenkt å gjøre med jevne mellomrom, men i Istanbul visste jeg at jeg måtte oppleve et standard Hammam, eller tyrkisk bad!

Disse felles badeanleggene er en institusjon i Tyrkia. En standard hammam inkluderer et bad, en kraftig kroppsskrubb og en såpemassasje. Det er tilleggstjenester som oljemassasje og dagspa -behandlinger, men mange mennesker holder seg bare til de grunnleggende tre tjenestene.

Du kan gjøre hammams for veldig rimelig-tenk 20 lira ($ 12)-men bare hvis du forlater de turistiske nabolagene i Istanbul, selvfølgelig. Det hørtes ut som en god pris for meg og vennen min fra vandrerhjemmet som tok en beslutning om å bli med meg, en morsom og spritely gal som hittil skal bli kjent som Aussie Ginge.

Imidlertid slo generell latskap vårt ønske om å spare penger, som det vanligvis gjør, og vi endte opp med å gå til den minst kostbare Hammam i nabolaget vårt, ideelt overfor Sultanahmet Tram Stop, “Turkish Bath” skrevet i gigantiske neonoransje bokstaver .

En islandsk jente som bodde på vandrerhjemmet hadde fortalt meg om Hammam -opplevelsen hennes dagen før. Hun tok metroen til et tilfeldig nabolag, fant en Hammam og var den eneste utenlandske kvinnen der. Hun hadde på seg en badedrakt, som noen få kvinner der.

Likte hun det? Hun elsket det – frem til poenget da damen ga henne en wedgie slik at hun kunne skrubbe rumpekinnene.

Det gjorde det for meg. Det måtte være et eventyr i en utsjekking til en Hammam!

Del 1: Blir naken

Aussie Ginge og jeg betalte inngangsbilletten vår (noe ubehagelig 50 lira, eller $ 29) og endret til badedraktene våre. Vi fikk hver et lite rødt og hvitt rutete håndkle bare knapt stort nok til å vikle rundt oss selv.

Og så så Hammam -damen en titt på oss og ristet på hodet.

“Ingen badedrakter.”

Egentlig? Men den islandske jenta –

“Ingen badedrakter. Bruk ingenting. ”

OK, da. Aussie Ginge og jeg mistet badedraktene og vattet ut i Hammam -lobbyen, de bittesmå røde pleddede håndklærne dekket knapt det de trengte for å dekke.

“Følg meg.”

Vi fulgte henne gjennom en labyrint av varme, dampende rom inn i kvinneseksjonen av Hammam.

Hammam -damen så til oss, smilte, og uten å si et ord, trakk håndklærne av oss like naturlig som man ville plukke et vev fra en boks.

PLUKKE! PLUKKE!

Og uventet sto Aussie Ginge og jeg stående helt nakne mens damen satte håndklærne på bakken for at vi skulle sitte på.

Vi vil. Å henge med din nye venn fra vandrerhjemmet ble bare vanskelig.

AG og jeg satt på begge sider av et overfylt basseng og fikk hver en bøtte. Og så startet del en av Hammam-opplevelsen, badekaret: øser det varme vannet og helle det over deg selv mens du sitter i et dampfylt rom.

Så merkelig som Hammam kan høres ut for den gjennomsnittlige prudiske amerikaneren, er det ikke rart eller urolig i det hele tatt. I 30 minutter slappet vi av, pratet om våre verdensreiser og helte varmt vann over oss selv.

Det var da massasjadadiene sendte oss.

Del to: skrubbe ned

AGs massør var damen som hadde plukket håndklærne fra oss tidligere, først nå hadde hun på seg bikini. Min dame hadde imidlertid bare bikinibunn – noen kan si for letthet, men jeg er overbevist om at det er fordi det ikke eksisterer noen bikinitopp i universet som kan bestå av de som svinger ting foran meg!

Somrene mine som en BH -selger i Victoria’s Secret ga meg en livslang evne til å nøyaktig måle en kvinnes BH -størrelse med bare et blikk. Denne damen var etter min estimering en 42F, og de var ikke ulik to cantaloupes som dinglet i en sekk med osteklut.

Hun la det nå gjennomvåtede håndkleet på bordet og antydet at jeg skulle legge meg på magen. Jeg vendte hodet til venstre og fikk panikk.

Å vende seg til venstre indikerte at jeg ville møte hennes farlige bryster, som definitivt ville bry seg rett inn i ansiktet mitt på et tidspunkt.

Når jeg vendte meg til idealet indikerte at jeg ville stirre direkte på kameraten AGs rumpe.

Jeg snudde til venstre og lukket øynene tett.

Neste trinn var kroppsskrubben. Damen tok på seg en peelinghanske og skrubbet hardt over hele kroppen min, til og med ansiktet mitt. Yeouch. Det føltes som om hun skrubbet hver pore gratis på flere tiår og tiår med fremmede hud.

Jeg har hatt kroppsskrubb i det siste, og resultatet av en spesielt intens peeling har alltid det samme-klissete gråbrune klumper av død hud rullet sammen. Jeg forventet å se dette da jeg satte meg opp – og gispet.

Huden min var dekket av svarte, bølgete linjer med skitten, død hud. Slik ser en ekte peeling ut! Herregud – hvor mye skitt var på huden min?! Var dette skitt fra Jordan forrige uke, fra Mexico i juni i fjor, fra Kambodsja i fjor, fra Irland for ti år siden?

Vi er så skittnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *