de 6 beste virtuelle eventplanleggingsselskapene Entertainment 6 ideer om nøyaktig hvordan du kan bevare en gledelig livsstil

6 ideer om nøyaktig hvordan du kan bevare en gledelig livsstil

“Du er kaptein for ditt eget skip, piloten til ditt eget fly, maleren av ditt eget mesterverk, forfatteren av din egen historie så Få mest mulig ut av det. ” -Lakwatserang Negra

Jeg forstår at dagens liv kan være virkelig nedslående avhengig av meg, vi deler nøyaktig de samme følelsene. Å håndtere daglig med et smil ville virkelig ha stor innvirkning ikke bare på deg, men på samme måte for andre, det var derfor jeg endte opp med å gjøre en komponering om å bevare en angst som er gratis liv til tross for nøyaktig hvor gal verden har blitt. Dette er noen ideer om nøyaktig hvordan du kan bevare en gledelig livsstil.

Innholdsfortegnelse

1. Vær positiv
2. Vær åpen
3. Balanse for livsarbeid
4. Invester på opplevelser
5. Bare gjør det så godt som online liv uten angrer
6. Reise så vel som bland som en lokal
Om forfatteren: Er du på Pinterest? Pin disse!

1. Vær positiv

Foto av Martaz* CC med 2.0
I hver persons livsproblemer er alltid til stede, dine venner, foreldrene dine, søsknene dine, den tilfeldige komplette fremmed du slo på gaten, så vel som til og med USAs president har også personlige problemer den eneste getaway -banen er død så lenge Når du puster den eneste metoden for å bevare balansen, er å oppdage å justere.

Jeg som en lystig person ser jeg alltid den lysere siden av ting. Jeg minner meg alltid om at det er grunn så vel som det er veileder meg en leksjon, selv om det var øyeblikk som gjaldt et punkt hvor jeg ikke lenger forstår hva som skjer rundt meg, forstår du hva jeg gjorde? Jeg lukket øynene, ytret en kort bønn, og ba om støtte så vel som for utholdenhet til å fortsette slaget, samt prøve å se etter et annet synspunkt for meg å forstå bedre. Jeg har aldri avhørt Gud uansett nøyaktig hvor dårlig omstendighetene kan ende opp. Jeg er ikke den mest religiøse personen du forstår, men jeg er bare avhengig av at Gud tror at hva som er under kontroll.

Det avgjørende for å bevare et positivt syn i livet er å sørge for at du er omgitt av glade mennesker, store vibber er smittsom! “Bare løft det så mye som ham i tillegg til å akseptere hver kamp helhjertet”.

2. Vær åpen

Foto av ThinkPublic CC By-ND 2.0
Å reise hjalp meg virkelig med å bli en åpen sinn. Når du reiser handler det ikke lenger om deg. Du må akseptere sannheten om at verden ikke dreier seg om deg så godt som den vil fortsette transformasjonen uansett om du eksisterer eller ikke. Å være åpen sinn vil hjelpe deg med å minimere tonnene dine, siden du oppdager kunsten å akseptere du vil oppdage for å tenke på, samt respektere andres tro, ved å erkjenne disse troene du vil kunne online et liv med harmoni siden du ‘ vil ikke kaste bort din innsats for å prøve å bekrefte poenget ditt at noen som oppstår for å ha sin egen tro, siden på slutten av dagen vil ingen noensinne blomstre på en uenighet hvis begge feiringene kommer fra forskjellige retninger.

3. Balanse for livsarbeid

Foto av gratis bilder CC med 2.0
Jeg har kolleger som har en tendens til å publisere frustrasjonene sine på jobb på Facebook, det kan være et utsalgssted for dem, men for meg å publisere noen arbeider tilknyttede ting på sosiale nettverkssider som Facebook vil avstå fra å gjøre meg noen form for bra. Jeg er allerede bevisst på at arbeidslivet virkelig er nedslående, så det er ikke noe poeng å bringe frustrasjonene ut av kontoret. Du bør ikke ta hus alle problemene du har på jobben, vel, med mindre du jobber hjemmefra. Nå nøyaktig hvordan tilbyr jeg det med det? Etter en ekstremt stressende arbeidsuke planlegger jeg mine neste turer utenfor byen. Jeg sørget for at jeg alltid tar pausen jeg fortjener. Hvis jeg må ta en pause to ganger i måneden, så vær det.

Til slutt, ikke la arbeidet ditt påvirke din personlige forbindelse med andre. Arbeidsproblemer må ende på jobben. Hvis du hadde en opphetet uenighet med en tilknyttet undersøkelse hva som gikk galt, beskriv din side i tillegg til å høre hans/hennes.

4. Invester på opplevelser

Foto av Got Credit Score CC med 2.0

Min husholdning tilhører arbeiderklassen i samfunnet (vanlig arbeider). Som ung får jeg vanligvis ikke det jeg vil siden foreldrenes inntekter bare er tilstrekkelig for våre daglige kostnader, men når jeg hadde min aller første oppgave i tillegg til å tjene mine egne penger begynte jeg å bli materialistisk, jeg bruker All inntektskjøp, så vel som å få ting jeg ikke virkelig trenger, var jeg en dag millionær. Da jeg begynte å reise med kompiser så vel som oppdaget å knytte til andre mennesker, innså jeg det sanne som indikerte for lykke. Folk har ikke tilfredshet, vi ønsker alltid mye mer så godt som det er menneskets natur. Din lykke må aldri avhenge av materielle ting siden autentisk lykke kan på samme måte av de enkleste tingene. Hvem hadde trodd at et ungesmil kan gjøre dagen din? Hvem hadde trodd at å dele en klype av det du har kan legge hEART på Cloud 9? Hvem hadde trodd at små raushetshandlinger virkelig kan ha en fantastisk effekt i noens liv?

Til slutt vil du ikke huske nøyaktig hvor mye penger du tjente, så vel som du bruker de siste årene, men du vil definitivt huske på menneskene som endret livet ditt for alltid.

5. Bare gjør det så godt som online liv uten angrer

Foto av Roland Tanglao CC med 2.0

Ta den permisjonen, bestill den flybilletten, hopp den bussen, klatre det fjellet, samt tråkker foran uten andre tanker.

Har du trodd virkelig vanskelig hvis du vil gjøre det eller ikke? Bare gjør det, bare tro på de tapte sekundene mens du er hektisk og prøver å vektlegge ting. Bare gjør det så godt som gledelig med avgjørelsen din, siden du angrer ikke vil hjelpe deg med å gå fremover, du vil aldri kunne slå tilbake tiden, og det er grunnen til at du bare må godta manglene dine, så vel som å oppdage av det. Vi er bare menneskelige vi dedikerer feil, ikke er livredde siden folk aldri kan utnytte det mot deg (med mindre de er perfekte).

6. Reise så vel som bland som en lokal

Foto av Jose Nicdaocc med 2.0
Du vil absolutt oppdage lykke ved å reise, spesielt når du føler forbindelsen til de innfødte. Du vil bli utsatt for deres metoder, så vel som vil tilfredsstille nye mennesker med forskjellige typer personligheter. Å kunne blande seg inn vil også komme deg på lang sikt siden det øyeblikket de eliminerte den veggen, så vel som å la deg gå inn i deres liv, vil de behandle deg som familie, som var det mest uvurderlige tingen som noen gang har skjedd for meg i ” ”Mitt andre hjem.

*Over er basert på personlige erfaringer, det som fungerer for meg som kanskje ikke fungerer for deg. På slutten av dagen avhenger livet ditt fortsatt av deg.

Om forfatteren:

Hei! Jeg er engel, 100% filippinsk. Født så vel som økt på Filippinene. Wanderlust, Experience Seeker, en lukkerfeil, et dyr samt en naturelsker, en nybegynner surfer så vel som høyt så vel som fornøyd Negra (en kvinne med solbrun hud).

Bloggside: Lakwatserang Negra

Er du på Pinterest? Pin disse!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *