de 6 beste virtuelle eventplanleggingsselskapene Uncategorized Din første post-yttende tur burde være i Kroatia

Din første post-yttende tur burde være i Kroatia

eventyrlystne Kate består av tilknyttede lenker. Hvis du kjøper gjennom disse koblingene, vil jeg tjene en provisjon uten ekstra kostnad for deg. Takk!

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

På et tidspunkt vil vi ta våre første post-yttende turer. For mange av de som har blitt vaksinert, vil det være sommer 2021. Det vil absolutt være for meg. For andre kan det ta litt lengre tid. Men med vaksiner som er distribuert i større antall, er post-dels reiser på vei.

Og det gjelder også Kroatia. Kroatia er nå åpent for amerikanere igjen! Faktisk dro jeg nettopp til i juni 2021. (Jeg ble beæret med Golden Pen Grand Prix, Kroatias Top Travel Writing Award, for arbeidet jeg publiserte i 2020.)

Men en ting er helt sikkert: vi vil reise igjen på et tidspunkt. Så vi burde gå et sted fantastisk.

Dette innlegget ble oppdatert fra juni 2021.

En rask merknad:

Vær oppmerksom på at Covid -situasjonen og retningslinjene for å reise til Kroatia kan endres når som helst. Ikke ta dette innlegget som en erstatning for å gjøre din egen forskning på retningslinjer og forskrifter for COVID, og ​​hvis du søker etter medisinsk råd, snakk med en medisinsk fagperson.

Jeg tror at de eneste menneskene som burde reise internasjonalt nå, er de som er vaksinert fullt ut. I tillegg, hvis du velger å besøke Kroatia eller andre steder, oppfordrer jeg deg til å følge enhver retningslinje og policy for å ivareta andre.

Og til slutt, mens jeg har jobbet med Kroatia turisme på noen få kampanjer i det siste, ba de ikke om dette innlegget – faktisk har de ingen anelse om at jeg skriver dette innlegget. Jeg skriver dette fordi jeg vil.

Innholdsfortegnelse

En rask merknad:

Jeg tilbrakte to måneder i Kroatia i løpet av Covid sommeren 2020.
Når er det trygt å reise igjen?
Din første internasjonale tur med en covid-vaksine burde være et sted med lavmælt, lett, og på et sted der vaksinasjon er vanlig.
Din første tur post-dels burde være et spesielt sted.
Amerikanere har lov til å besøke Kroatia i 2021!
Nesten alt kan gjøres utendørs i Kroatia.
Det er lett å reise uavhengig i Kroatia.
Kroater verdsetter sikkerhet og slitemasker innendørs.
Kroatia er et trygt og enkelt sted å reise.
Du får oppleve Dubrovnik uten cruiseskip.
Kroater vil være så fornøyd med å se deg.
Hvor du skal dra i Kroatia
Tenker på Kroatia nå?

Tar i utsikten fra toppen av øya Brač.

Jeg tilbrakte to måneder i Kroatia i løpet av Covid sommeren 2020.

Jeg planla ikke å reise under Covid, men jeg havnet i Kroatia i to måneder uventet i 2020. I flere måneder hadde jeg ventet på autorisasjon til å returnere til Tsjekkia, der navnet mitt er på leiekontrakt og partneren min er permanent beboer. Jeg fløy fra USA til Serbia for å møte ham; Rett etter ankomst fant vi ut at autorisasjonen min ville bli forsinket, så vi ville bli i Serbia til jeg kunne gå tilbake.

Da begynte politisk uro i Serbia i juli. Uroen alene var ikke en grunn til å forlate, men med serbiske grenseoverganger som allerede er iøynefallende i Covids tid, veide vi alternativene våre og valgte å krysse inn i Kroatia og vente der til tsjekkerne lot meg komme tilbake. Vi var i Kroatia i to måneder.

Kroatia har vært et av favorittlandene mine til alle tider fordi mitt første besøk i 2012. Jeg kjente Kroatia i god tid før 2020-men disse ytterligere to månedene i Kroatia tillot meg å bli kjent med landet mye bedre.

Mer enn det var Kroatia et av de beste stedene jeg muligens kunne ha vært i Europa under Covid. Kroatia er et av de vakreste landene i verden, fylt med fossefall, steinbyer og en spektakulær kystlinje – men det er også et sted hvor du kan reise uavhengig og tilbringe det store flertallet av tiden din utendørs, alt for fornuftige priser (spesielt Utenfor Hvar, Vis, Rovinj og Dubrovnik).

Og dette er grunnen til at jeg synes Kroatia tar et godt valg for din første post-yty-tur.

Kan du forestille deg karantene i en bakkeby som Motovun?
Når er det trygt å reise igjen?

Når jeg skriver disse ordene, er det juni 2021 og mange land åpner for internasjonale reisende igjen, inkludert amerikanere. På dette tidspunktet har millioner av potensielle reisende blitt vaksinert fullt ut.

Covid er ikke utryddet; Full utryddelse er sannsynligvis år unna. Men med vaksinasjon, så vel som distansering og maskering innendørs, er vi i stand til å komme til en mye tryggere posisjon enn vi var på for et år siden.

Det innebærer heller ikke at reiser vil være som det pleide å gjøre. Jeg tror vi har på oss masker på mange innendørs steder i ganske lang tid. Og selv om jeg tror reiser vil ta seg opp før i utviklede land, vil det ta lang tid før reisebransjen tar seg opp i utviklingsland som ikke hadde så mye tilgang til vaksinen.

Men det blir reise. Og hvis det ikke helt skjer sommeren 2021, er jeg sikker på at det vil være høst 2021. Noen av mine reisebransjevenner har rapportert at turer i september 2021 bestiller raskt!

Les mer:

Værenullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *