de 6 beste virtuelle eventplanleggingsselskapene Entertainment En vanlig dag på et Antarktis Expedition Cruise

En vanlig dag på et Antarktis Expedition Cruise

Adventurous Kate inkluderer tilknyttede lenker. Hvis du kjøper gjennom disse koblingene, vil jeg tjene en provisjon uten ekstra kostnad for deg. Takk!

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Hvordan er en vanlig dag i Antarktis? Hva gjør du? Hvordan bruker du tiden din? Hvor kaldt er det, uansett?! Jeg har fått så mange bekymringer for Antarktis, men det jeg virkelig har ønsket å komponere om er hvordan en vanlig dag i Antarktis virkelig er.

Første ting først: Alle som har vært i Antarktis humrer fordi det ikke er noe som heter en vanlig dag i Antarktis! Du blir holdt til innfallene i det alvorlige miljøet. Mannskapet ditt har kanskje de aller beste planene, og de kan bli slått på et øyeblikk.

Jeg reiste på Ocean Diamond i mars 2018 med Quark Expeditions, som holdt meg på denne turen. Jeg brukte noen dager på å ta notater om alt jeg gjorde, så jeg kunne komponere dette innlegget for deg. Her er en komplett logg fra hvordan jeg tilbrakte en dag i Antarktis.

06:45: Alarmen min går av. Leanne, romkameraten min, er allerede oppe og tar en dusj. Som solo -reisende forsto jeg at jeg ville bli sammenkoblet med en fremmed; Jeg lyktes med å få noen så søte og hensynsfull som Leanne, som er noen år eldre enn meg og kommer fra Melbourne gjennom Adelaide.

Jeg får telefonen og ser raskt på skipets e -post, min eneste kilde til internett i løpet av våre 12 dager til sjøs. (Det er satellittinternett om bord, men til $ 100 for 100 MB planlegger jeg ikke å berøre det!) Jeg e -post bare noen få kompiser og familiemedlemmer for å gi dem beskjed om at jeg er i live og inspiserer på alt hjemme.

07:15: “God morgen, alle sammen, god morgen.” Hver morgen starter på samme måte, med en uttalelse om intercom. Det kommer til å bli en vakker dag på Danco Island.

07:25: Kajakkmøte i den øvre restauranten på Deck Four. Vi møtes hver morgen for å få en grunning på forholdene og finne ut hva som ligger foran oss. Kajakkpadlingsforhold kan endre seg etter minutt, spesielt et sted så vilt som Antarktis, men det ser bra ut – vi er klarert for å padle i dag, både morgen og ettermiddag!

07:35: Frokost! Jeg slo opp den tilpassede omeletten betyr en veggie -omelett og chatte med kokken min, som kommer fra Kirgisistan. Det er slutten på Antarktis -sesongen, og han er begeistret for å reise hjem. Familien hans planlegger en kjærkommen hjemmefest.

Jeg vikler hjernen min for kirgisisisk kunnskap. “Skal du ha Plov?”

Han sprenger i et glis. “Ja! Moren min lager den aller beste Plov! ”

08:10: Drakt opp! Det tar en god tid å kle seg: Først basislaget mitt, deretter mitt andre lag, deretter kajakkpadling. Jeg topper det med kajakk skjørt, støvletter, livsvest, hatt, håndvarmere og votter. (Flere detaljer om hva jeg brukte og pakket her.) Klar for hva som helst.

08:25: Kayak Møtetid! Vi møtes 20 minutter før den første gruppen skal på The Gangway, “Zipped and Clipped”, og får se stjernetegnene som blir senket ovenfra.

“Hei,” sier guiden vår Michael. “Alle, legg hendene i sentrum. Nå vri dem sidelengs. ” Han klemmer knyttneven og utløser oss alle til å lage en spiral, og vi heier!

Siden vi skal gå på Antarktis land i dag, går vi gjennom et kar med desinfiserende tjenester for å holde urenheter borte. Eller sjåfør i dag er Juani fra Sør-Afrika-ikke overraskende, det tar oss omtrent to minutter å innse at vi har en sørafrikansk venn til felles-og fart mot vårt avleveringssted.

Brian og jeg er sammen med denne turen. Han er sannsynligvis passasjeren jeg har mest til felles med: Han er i trettiårene, bor i en østkystby, liker Broadway og bor en fem minutters spasertur fra søsken, akkurat som jeg gjør. Brian er i ryggen; Jeg er foran. Guiden vår Vickie holder kajakken på plass mens jeg setter føttene på setet, sitter på toppen av kajakken, og skyver metoden min jevnt før jeg strekker kajakkskjørtet over setet mitt.

Danco Island er vår morgenutflukt. Dette er en stor Gentoo Penguin Colony, og vi padler langs kysten og undrer oss over pingvinene som leker i vannet foran oss. Den første gruppen dukker opp på øya, og vi ser dem mange bilder.

Akkurat da oppstår det et absolutt mirakel – mange porpoiserende pingviner begynner å hoppe rundt vannet! Fram til i dag har jeg bare sett omtrent et dusin av dem, Max. Dette er utrolig. Jeg blir slått meningsløs av glede.

Snart tar vi en sving og begynner å padle rundt øya. Snart lander vi i brash is. Vi padlet gjennom Brash Ice i Port Charcot for noen dager siden, men denne isen er annerledes. Det er ikke så støyende. Det trenger et nivå av atletikk jeg ikke har utplassert før nå, og snart er jeg pusten – men jeg fortsetter å presse. (Jeg føler meg dårlig at jeg har tatt så mange bilder og forlatt Brian for å gjøre hovedrollen av kajakkpadling!)

Men det er en belønning. Vi kommer gjennom isen og havner i en lysning, omgitt av kalvende blå breer på alle sider. Vi kan ikke komme noen steder i nærheten av sikkerhetsmessige årsaker, men du kunne ikke gå glipp av lyden selv om dunullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *