de 6 beste virtuelle eventplanleggingsselskapene Uncategorized Mitt neste eventyr: The Asia Jaunt

Mitt neste eventyr: The Asia Jaunt

eventyrlystne Kate består av tilknyttede lenker. Hvis du kjøper gjennom disse koblingene, vil jeg tjene en provisjon uten ekstra kostnad for deg. Takk!

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Jeg har planlagt det i flere måneder. Jeg har henvist til det og droppet mye mer og mye flere hint. Jeg har fortalt familien min, vennene mine og flere av mine favorittreiserbloggere. Nå er det på tide å fortelle verden!

Senere i høst drar jeg i syv måneder i Sørøst -Asia.

Bilde: Warzauwynn

Hvordan det begynte

Hvis du husker 26-årsdagen min fra august, henviste jeg til en tid den siste januar som endret alt: Jeg mistet jobben, jeg mistet en givende frilansjobb, mitt langsiktige forhold ble avsluttet, og Ted Kennedys senatsete gikk til en republikaner . Alt i løpet av to uker.

Jeg søker alltid etter indikasjoner i livet mitt, og jeg tok dette som et tegn på at det var på tide å flytte videre fra Boston.

Etter en spesielt tøff dag, sendte jeg søsteren min. “Vil du flytte til NYC eller LA? Eller hvor som helst? ”

“NYC sannsynligvis”

“[Gammel frilansjobb] brettet i dag. Jeg har nå ingenting som holder meg i Boston. ”

“Vel, vil du flytte til NYC i august?”

“Konkrete jungler der drømmer er laget av !!” (Tilgi meg.)

Og med det begynte vi å planlegge en flytting til New York, planlagt da leiekontrakten vår ble avsluttet i slutten av august.

Jeg var så begeistret for å flytte til New York, men det var noe jeg ikke helt kunne sette fingeren på som fikk meg til å føle meg urolig. Og så slo det meg.

Reise.

I løpet av hele denne tiden sparte jeg for en eventuell RTW – kostnadsbesparelser som til slutt ble spist opp av kredittrapportkortgjeld. Jeg betalte den gjelden i januar og begynte å spare – hardt. Jeg visste at en RTW -tur ville være år unna, så hvorfor ikke tilbringe den på et bemerkelsesverdig sted som New York City? Visst, å bo i New York ville gjøre det vanskeligere å spare penger raskt, men det var fremdeles New York, ikke sant?

Så hvorfor var jeg så lei meg?

Jeg følte at det ikke var noen alternativer. Jeg hadde ikke råd til en RTW -tur. Jeg kunne ikke instruere i utlandet om en årelang kontrakt på grunn av en nær venns bryllup sommeren 2011. På min nye jobb, hvis jeg aldri tok en eneste fridag, ville jeg ikke engang tjent to ukers getaway innen slutten av år.

Reisen var så langt ut av hendene mine, og jeg var elendig.

Så etter en hulkende telefonsamtale med moren med moren min om våren, slo den meg-hva om jeg dro til Sørøst-Asia, men bare i et par måneder, og kom tilbake i tid til bryllupet?

Steike. Det kan fungere.

Bilde: Rene Erhardt

Hvorfor Sørøst -Asia?

Jeg har allerede reist gjennom store deler av Europa, Nord -Amerika og litt av Sør -Amerika. Sørøst -Asia har alltid toppet listen over destinasjoner, og det var den største delen av min RTW -reiserute. Som UNORNERED Market nylig ble regissert ut, er Sørøst-Asia et optimalt reisemål for første gangs backpackere.

Sørøst-Asia har enestående fasiliteter og en godt slitt backpacker-sti (mest populær blant australiere og europeere). Sørøst -Asia har fantastisk mat og så mange severdigheter. Og mange viktigere, Sørøst -Asia er billig. Virkelig billig. Billigste region-i-verden billig.

Det er så mye å se i Sørøst -Asia som jeg vil se – Thailands strender, Bali, Angkor Wat, Halong Bay, templer og massasjer og gatemat og strandfeiringer og templer og fantastiske mennesker – som jeg vet at jeg vil gjerne være i den regionen i lang tid.

Jeg vet at det å bo i en region så lenge kan høres kontraproduktivt ut for en jente som lengter etter å reise verden rundt, men dette svaret som jeg fikk fra Lazslo på Thorn Tree fikk meg til å tenke:

Jeg tror ærlig talt at i ditt tilfelle er den beste tiden for en RTW aldri!

RTW -er er mest for de som vil skynde seg rundt hele verden i en begrenset periode, vanligvis mennesker som aldri har reist utenlands før.
Det kan være unntak, men ovennevnte virker vanlig.

Siden du allerede lager store, fokuserte alternativer ved å konsentrere deg om bestemte regioner som SE Asia og Balkan (begge blant mine favoritter!), Har du kanskje innsett at du ser mye mer ved å se et mye mer begrenset område om gangen, i stedet for Prøver å se “verden” på en gang.

Selv om jeg vil gjenta poenget hans om at det er mange unntak fra vanlige RTW -reisende, og jeg kjenner ganske mange av dem, tror jeg at han gjør et enestående poeng.

Bilde: Mr Clearview

Hvordan jeg sparte pengene

Kort sagt, og lever en elendig tilværelse.

I flere måneder har jeg bodd på rundt $ 1000 per måned (unntatt leie). Jeg kansellerte medlemskapet mitt i treningssenteret (som knuste hjertet mitt), brakte lunsj på jobb hver dag og begrenset nattelivet mitt. Jeg tok bilen min av veien. Jeg reiste aldri. Ingen statister overhodet. Jeg kan ikke engang huske sist jeg fikk klær.

Den endelige leiekontrollen min gikk ut 1. juli, og jeg har spart de ekstra pengene for å bli leien siden.

Og jeg fant måter å tjene mye mer penger på: Ratcheting opp annonsering på mine tre nettsteder,null

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *