de 6 beste virtuelle eventplanleggingsselskapene Uncategorized Dykking i Karibia på Bequia Island (med video)

Dykking i Karibia på Bequia Island (med video)

Da vi aller første planla turen til Grenadinene, forsto jeg at jeg ønsket å komme under vannet i tillegg til å sjekke ut Karibiahavet på Scuba. Etter mine enestående dykk i Belize, så jeg virkelig frem til å donere masken min så vel som regulator for å inspisere mye mer av denne kjente undervannsverdenen.

Jeg så på TripAdvisor for den aller beste dykkebutikken på Bequia, samt var overrasket over å oppdage at det bare er to på hele øya. Jeg sjekket ut på dem begge, og med litt forskning var det tydelig at Dive Bequia var butikken å gå med. Jeg ringte dem opp, booket dykkene mine så vel som klar for meg for litt mer undervannsutforskning!

Da jeg dukket opp på dykkebutikken ble jeg ønsket velkommen av en amerikansk trener ved navn Morgan. Han viste meg rundt i butikken i tillegg til at jeg ga meg en stor oversikt over dykkestedene i området. Han introduserte meg også for Charlie, dykkebutikkens papegøye. Charlie liker ikke å dykke, men han liker å henge med dykkerne i tillegg til å snakke om fisk. Han har også litt av en skitten munn, men det er siden han vokste opp på en strandbar.

Charlie The Parrot

Etter en rask tørr forfriskning (påminnelsesundervisning om land), tok Morgan så vel som teamet meg så vel som noen få andre mennesker på vårt aller første dykk. Teamet hjalp oss med enhetene våre, samt sørget for at hva som var i kjøp før vi droppet av båten så vel som i det krystallen, fjerne karibiske vann.

Foto av: Polly Philipson
Vårt aller første dykk var på Stratmann Wreck som ligger bare noen hundre meter utenfor bredden av Admiralty Bay. Denne gamle slepebåten sank akkurat her i 2003, så vel som i dag sitter hun oppreist på omtrent 18 meter vann. Slipper hummer så vel som fransk angelfish samlet seg rundt propellen, mens stim av Barracuda patruljerte den ytre omkretsen av stedet. Små fant ål bemannet roret, og spøkte på hodet ut av vinduet mens vi svømte forbi.

Etter omtrent 15 minutter å sjekke ut de korallskorpede kriker så vel som kraner av Stratmann, satte vi kursen mot Devil’s Table, et steinete rev med dype daler samt ruvende steinblokker. Store flate platåer brøt opp de sprukne undervannslandskapene i tillegg til at jeg fant noen få trompetfisk, så vel som en ensom funnet moray ål på sandhavbunnen.

Da vi gjaldt overflaten etter det aller første dykket, var jeg forberedt på å begynne på en annen! Dessverre var det dagens siste dykk, så vel som jeg måtte vente til neste dag for å dra ut igjen.

Morgenen etter våknet jeg tidlig og satte kursen mot dykkebutikken, spent på å komme tilbake i vannet. Utstyret mitt ventet på meg, og det samme var Morgan så vel som to andre dykkere fra Storbritannia. Vi hadde en oversikt over og deretter satte kursen ut på båten.

Det andre dykket mitt var på Moon Hole så vel som mens det ikke var ganske så interessant som Stratmann, det rike så vel som sunt sjøliv var fascinerende. Mens Morgan hjalp de to andre dykkerne til å bli komfortable, fløt jeg latet over det livlige revet, noen ganger kikket det inn i små vasekoraller der lilla Pederson reker hadde satt opp sine kortsiktige rengjøringsstasjoner.

Hvit fant moray ål
Hundrevis av utallige små blå kreolsk wrasse skyet den synlige horisonten, mens de livlige fargene på svamp så vel som vasekoraller malte havbunnen nedenfor. Dykkekameratene mine gikk litt tom for luft raskere enn jeg hadde håpet, så dette dykket ble kuttet litt kort. Da vi dukket opp, tok båtkapteinen oss tilbake til dykkebutikken der vi hang ut med Charlie i tillegg til at vi slappet av i omtrent en halv time før vi satte kursen ut igjen.

Det siste dykket mitt var på Robyns rev, så vel som jeg var glad for å oppdage at det bare ville være tre dykkere på denne utflukten. all of us dropped into the sea as well as embarked on what was to be my preferred dive in the Grenadines. We casually drifted over a garden of impossibly vibrant corals. I curiously hovered over each azure vase as well as sometimes discovered big crabs as well as lobsters hiding in their darkened cauldrons.

Crab in a vase
The dive was spectacular as well as although there was no big sea life to be seen, I was blown away by the sheer abundance of fish as well as coral. The sluggish drifting present carefully brought us along the reef as well as the meditative inhale as well as exhale from my regulator put me into a euphoric specify of calm. This is what diving is all about!

After three dives with Dive Bequia I was craving more, however sadly I didn’t have much more days to check out the seas. The dive team was great, the boat was big as well as comfortable, as well as the owners Bob as well as Cathy were knowledgable as well as friendly. My dive instructEller, Morgan, var morsom så vel som avslappet, men likevel ekspert og virkelig gjorde meg i stand til å glede meg over dykkene i mitt eget tempo. Alt i alt hadde jeg en enestående opplevelse, så vel som sikkert ville foreslå dykke Bequia for alle som ønsker å dyppe under overflaten på disse utrolig forskjellige vannene.

Sjekk ut denne raske videoen av mine fargerike dykk på Bequia Island!

Er du en dykker? Hvor er ditt foretrukne dykkested? Vis oss nedenfor!

Spesiell takk til Dive Bequia for å ha holdt meg for mine tre dykk i Grenadinene.

Hvis du tenker på å dykke med dykk Bequia, kan du komme i kontakt med dem nedenfor:

Nettsted: www.divebequia.com

Telefon: + 1 (784) 458 3504
eller+ 1 (784) 495 9929

E -post: Klikk her for å sende dykk Bequia en melding

Liker det? Pin det! ?

Ansvarsfraskrivelse: Geiter på veien er en Amazon -partner i tillegg til at en tilknytning til noen andre forhandlere på samme måte. Dette innebærer at vi lager provisjoner hvis du klikker på lenker på bloggen vår i tillegg til å kjøpe fra disse forhandlerne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *