de 6 beste virtuelle eventplanleggingsselskapene Uncategorized BANGKOK: Dra nå, ellers vil du aldri dra.

BANGKOK: Dra nå, ellers vil du aldri dra.

eventyrlystne Kate inneholder tilknyttede lenker. Hvis du kjøper gjennom disse koblingene, vil jeg tjene en provisjon uten ekstra kostnad for deg. Takk!

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Det er mye å motvirke Bangkok. Luftforurensningen er vanskelig å ta. Trafikken er et mareritt. Dukesjåfører som ikke aner hvor de skal, ustanselige varme og seksti-noe vestlige menn med sine mye yngre thailandske kjærester legger til hvorfor mange ikke tåler byen.

Men jeg har ikke noe problem å si at fordi jeg ble helt forelsket i Bangkok, omfavnet kaoset, fuktigheten og støyen. Jeg er en storbyjente i hjertet, og Bangkok er den siste byen jeg har vokst til å elske.

The Chill Night Streets … og selvfølgelig froskedamene.

Templene og deres hengivne.

Gatemat – Det er ingen bedre måte å spise i Bangkok.

Craziness of Khao San Road-og de skjulte Farang-frie stedene som ligger inne i den hvis du vet hvor du skal se.

Designer dekadens ved Siam Paragon, en kontrast til de grove gatene med en gang utenfor.

Fantastiske lokale takbarer som Phra Nakorn.

Amuletfylte markedene blokkerer bare unna turiststeder, Nary A Farang i sikte.

Jeg bodde i Bangkok i ti dager, lenger enn jeg hadde planlagt. Da jeg trappet ned til resepsjonen for å utvide gjestehuset mitt igjen og igjen, visste jeg at Bangkok ble farlig. Jo lenger jeg bodde, jo flere grunner fant jeg til å bli.

Det ville være enkelt. Jeg kunne finne en jobb med å undervise i engelsk som andrespråk, frivillig med en organisasjon jeg fant, finne en leilighet og spise hvert måltid fra en gateselger.

Det var en kjent følelse. Jeg hadde tidligere tenkt på at jeg åpnet et herberge i Capri, jobbet i en bar i Interlaken, fikk en luksuriøs leilighet i Las Vegas for den samme leien som jeg betalte for en skoeske i Boston!

Jeg møtte en venn som hadde bodd i Bangkok de siste fire årene. Hvorfor så lenge? Han underviste i et år, dro hjem og var elendig, fortalte han meg. Som det hadde for så mange mennesker, har Bangkok kommet under huden hans.

Men hvor halt ville jeg ha vært hvis jeg stoppet i den første byen jeg besøkte på en syv måneders sprang rundt Asia? Det var på tide å gå videre til Chiang Mai, eller denne episke syv måneders turen ville aldri skje.

Min tid i Bangkok er langt fra over. Jeg har allerede lovet folk at jeg kommer tilbake.

Inntil da vil jeg alltid ha minnene fra disse ti dagene jeg vil verdsette for alltid:

Å spise krekling med en medventyrer.

Følte seg trist fordi denne lille jenta fungerte så sent, men Gud, hun var søt – og en morsom salgsjeng.

Å ha en flaske Sam -sang og stirre på et tempel i det fjerne.

Navigere verden av ulåste iPhones på Siam Square. Jobber i friluftsstudieområdet ved Thammasat University. Å innse at kamikaze pitchers blandet med Bangkok Heat vil slå deg av føttene. Navigering av kaotisk Chatuchak -marked. Stapper fem personer på baksiden av en taxi. Finne fred og trøst i en park av Chao Praya.

Og spesielt å tilbringe tid med Bangkoks flyktninger: en veldig personlig og emosjonell opplevelse som jeg vil detaljere senere i tid.

Bangkok, du fikk meg til å bli forelsket i deg. Jeg vil aldri glemme tiden min her.

Få e -postoppdateringer fra KateNever som savner et innlegg. Avslutt abonnement når som helst!

FornavnFornavn
Siste Namelast -navn
E -postadressen din
Sende inn

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *