de 6 beste virtuelle eventplanleggingsselskapene Uncategorized En natt på Interalpen Hotel-Tyrol

En natt på Interalpen Hotel-Tyrol

eventyrlystne Kate består av tilknyttede lenker. Hvis du kjøper med disse koblingene, vil jeg gjøre en kompensasjon uten ekstra kostnad for deg. Takk!

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Mens jeg dro til TBU, hadde jeg en sjarmerende overraskelse. Jeg vant en av prisene fra Østerrike turisme-en natt på den femstjerners Interalpen Hotel-Tyrol i Seefeld, Tirol!

Jeg tok med meg min gode venn Pia som min gjest så vel som vi fikk high-end-behandlingen, totalt med en utflukt av feriestedet, så vel som en velkomstmottak med økt champagne.

Vår suite:

Rustikk tirolsk prakt.

Og en videoutflukt av hele suiten:

Jeg var begeistret for en overraskelse søsken min sendt fra Amerika – en forsinket bursdagskake! Takk, SARS!

Men ingenting i suiten kan sammenligne med utsikten over de tirolske alpene utenfor vinduet vårt:

Så langt som helsestudio -tilbudene går, er det et betydelig innendørs/utendørs svømmebasseng, et fullt treningssenter med klasser, i tillegg til mye mer badstuer enn du noen gang kan forestille deg. Jeg tror jeg gikk inn i hver badstue så vel som Steamroom, hver ved forskjellige temperaturer så vel som duftende på en annen måte – utrolig.

Og ja, som mange spa i Europa, forbyr de utnyttelse av bading i badstuene så vel som tunge damprom. Det var interessant.

Etter det glade kaoset fra TBU så vel som min virvelvindtur til Liechtenstein, var det en lettelse å bare sitte i et tungt damprom og slappe av. Jeg trengte det dårlig.

En annen godbit som er verdt å diskutere, er at jeg virkelig kan bevitne LHBT-vennligheten til dette feriestedet. Alle antok at PIA så godt som jeg var et par, så vel som mens jeg utvilsomt ikke kan snakke med mange problemer med LHBT -reise, hvis mange “dere to har en niiiiice natt” blinkende kommentarer vi hørte er noen type Av indikasjon er dette stedet ekstremt homofilvennlig.

Høydepunktet av interalpen? Maten.

Vi gjorde metoden vår til den elegante spisestuen i tillegg til å se på hvitvinlisten.

Eller må jeg oppgi leksikon?

Klikk på denne menyen for et bilde med høy oppløsning. Jeg hadde den aller første menyen; Pia hadde den andre.

Rettene inkluderte hva som helst fra vegetabilsk kremsuppe med kalvekjøtt skaft raviolo til Barbary and med ville tyttebær, selleri krem ​​samt smaksmuffins til min favoritt, som jeg bare vil referere til som smiley storfekjøtt.

Jeg kan legge opp mine foretrukne matopplevelser over hele verden.

VIP -behandling ved Tao Las Vegas med kvinnene mine på hver eneste av Vegas -turene mine. Pho Bo så vel som Cao Lao med barna mine i løpet av min tid i Hoi an (eller faktisk noe i Vietnam). Multi-retters tuscan fester med klassekameratene mine på Il Latini i Firenze. Den fantastiske gatemat så vel som nattmarkeder som solo reisende i Chiang Mai.

Og den nyeste oppføringen …

Hei, ostebuffé!

Jeg liker ost en usunn mengde, så vel som jeg nesten gråt på denne fantastiske skjermen før meg.

Å, så vel som det var så bra. Jeg spiste omtrent hver ost på dette bordet, med friske baguetter så vel som så mange forskjellige syltetøy. Den enorme i ryggen? Jeg prøvde å legge den i vesken.

Neste morgen spiste vi en betydelig frokostbuffé (tror at legendariske frokostbuffeter bare blir oppdaget i USA? Ingen sjanse!), Gjorde en runde til i spaet, så vel som på vei.

Mellom ostesfjell så vel som fjellene utenfor vinduet mitt, gjorde denne mini-getway meg bare høst i som med Tirol mer.

Mitt opphold på Interalpen Hotel-Tyrol var en pris fra Østerrike turisme som jeg vant på Travel Blog Writers Unite. Alle meninger, som alltid, er mine egne.

Få e -postoppdateringer fra KateNever som savner et innlegg. Avslutt abonnement når som helst!

FornavnFornavn
Siste Namelast -navn
E -postadressen din
Sende inn

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *