Den ultimate Umbrian Feast

eventyrlystne Kate består av tilknyttede lenker. Hvis du kjøper gjennom disse koblingene, vil jeg tjene en provisjon uten ekstra kostnad for deg. Takk!

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Jeg har gjort mange av de viktigste opplevelsene i Italia-gawked på det sixtinske kapellet i Roma, vandret klippene til Capri, spist meg inn i koma i Emilia-Romagnas trattorias, lazed på en gondol i Venice. Men det var en viktig italiensk aktivitet jeg aldri har gjort. Den aktiviteten?

Å gå til en vingård og ha en lang, rolig fest utenfor med en stor vennegjeng, ler og snakke, tallerken etter tallerken med mat ankomst, flaske etter flaske vinstrømning, vakre vingårder som omgir bordet fra alle vinkler.

Det høres ut som himmelen, ikke sant?

Vel, i Umbria kom det ganske nært.

Som en del av turen etter TBU-mat, vin og håndverk tilbrakte vi en ettermiddag på Cantina Terre Margaritelli i byen Cannara.

Med en gang ble vi ønsket velkommen av Federico og Jennifer og vist til bordet vårt, med utsikt over vinmarkene og den typisk dramatiske umbriske himmelen.

Det var litt på sen side for lunsj, og jeg tror alle av oss var sultne til å begynne med – men med et blikk på menyen gikk vi fra sultne til skrubbsultne, og praktisk talt måtte tørke opp siklingen fra munnen!

Så hva spiste vi den dagen?

Dette var det første stedet der vi startet måltidet med fava -bønner og pecorinoost. Dykking i, fant jeg raskt at disse var en overraskende gratis kombinasjon. De fleste av Umbrians smilte rett og slett da vi fablet om bønner og ost – snart nok oppdaget vi at fava -bønner og pecorino er den vanlige begynnelsen på et måltid i Umbria.

I Umbria og mange andre deler av Italia starter de fleste måltider også med salume – en rekke lokale behandlede kjøtt – og vi var glade over tilbudet her. Som jeg alltid sier, den raskeste veien til hjertet mitt er med behandlet kjøtt og rødvin!

Så mye bemerkelsesverdig godhet fulgte – pølser tilberedt med bønner og druer, marinert saltvort og en uimotståelig Farro -salat som jeg trenger å lære å duplisere.

Ferdig med maten? Aldri. Dette var bare begynnelsen.

Stringozzi pasta med stikkende brennesle og tomater! Jeg ante ikke at sviende brennesle var spiselige, enn si deilig. Denne sausen var lys, grønn og frisk, ikke ulikt pesto.

Kokken vår, Jennifer, har en interessant bakhistorie – som du kan forvente for en amerikaner som bor på det italienske landskapet. Etter mange års jobb som kokk i USA, flyttet hun til Italia, oppdaget alt om Umbrian Cuisine, åpnet en restaurant og giftet seg med Federico. Stikk Awwwws fra hver jente i vår gruppe.

I dag holder Jennifer matlagingskurs! Når jeg kommer tilbake til Umbria, vil jeg gjerne ta en av livet hennes … italiensk stil personaliserte matlagingskurs. Maten hennes var så god.

Snart nok var det tid for desserten vår. Se, den eneste beste retten jeg spiste i Umbria:

Ricotta Crostata – Tenk på det som Ricotta Pie, bare så mye hyggeligere. Skorpen, så lett og flassende; sauens melk ricotta, den perfekte glatte tekstur; Laget med oransje syltetøy på bunnen; og biter av peruginsjokolade ispedd gjennomgående. Så bra, jeg gråt nesten.

Og hvis du prøver å stjele det fra meg, vil jeg bli sint.

Våre magene fulle til sprengning, Federico tok oss med på en omvisning i selve vingården.

Så mye som jeg ikke vet om vin, kan jeg fortelle deg at hver flaske de brakte til oss var fantastisk. Mest imponerende av alt var grønne, en hvit sort som du bør prøve hvis du befinner deg i Umbria i fremtiden.

Etter Federicos turné kom vi tilbake til bordet for å se at alle flaskene med vin vi hadde konsumert til lunsj hadde blitt arrangert vakkert, bare ventet på at hver eneste en av oss skulle ta bilder av det.

Slik ser lunsj med reisebloggere ut.

Når jeg tenker på i ettermiddag, tenker jeg på vennskap og fritid og god mat og vin – ting som italienerne ser ut til å prioritere mer enn vi gjør. Når jeg satt ute på det umbriske landskapet, ristet jeg til liv.

Tusen takk til Cantina Terre Margaritelli og livet … italiensk stil for det fabelaktige måltidet, i tillegg til Regione Umbria turisme og reisebloggere forenes for å introdusere meg for denne vakre delen av Italia.

Få e -postoppdateringer fra KateNever Miss et innlegg. Avslutt abonnement når som helst!

FornavnFornavn
Siste Namelast -navn
E -postadressen din
Sende inn

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *