Mitt liv som en tysk filmstjerne

Adventurous Kate inneholder tilknyttede lenker. Hvis du kjøper gjennom disse koblingene, vil jeg tjene en provisjon uten ekstra kostnad for deg. Takk!

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Rett etter ankomst til Ao Nang, Krabi, møtte jeg opp med backpacking Matt og Cody av spennende heltemaskiner, avbildet med meg ovenfor. Cody, etter å ha bodd i Sør -Thailand i en rekke måneder, tilbød awesomely å vise oss en god tid.

Starter med et tilbud om å være en ekstra i en tysk film kalt Tourist in Danger.

Ville vi være interessert?

Ville vi noen gang!

Klokka 15:00 ble vi gjetet ned til settet, hvor vi forventet å være de neste tolv timene.

Over: Stjernene i filmen! Vet noen av mine tyske lesere hvem de er?

Filmen finner sted på Full Moon Party på Koh Phangan, en øy på den andre siden av halvøya. (Jeg håper bare de ikke fikk den faktiske halvmånen i noen skudd.)

Vår første scene: slipper lykter.

Matt og jeg ble sammenkoblet med Hannes og Vanessa, begge fra Sverige, og om og om igjen, vi satte av lyktene inn på nattehimmelen. Det var en fantastisk scene, og jeg vil aldri bli lei av å se disse lyktene fly i luften.

Hvis det ikke var for tyskerne som ropte “Lys balloooooons!” Om og om igjen ville det vært positivt magisk.

Så filmet de noen få scener på toppen av lyktene. En av assistentdirektørene tok tak i meg og vennen min Hannes. “Du kommer til å bli et romantisk par. Full, men ikke for full, du vil gå hånd i hånd og så se på sjøen. ” Aww. Scenen gikk bra med tre tar.

Deretter var vi klare til å skyte scener inne i baren.

Assisterende direktør kom til meg. “Du … Jeg vil gjerne se dans på stranden i neste scene.”

!!!!!

“JA!” Jeg hylte. “SELVFØLGELIG!”

Jeg ble plassert i dansegruppen og plassert i fronten av rammen.

Så ble jeg truffet med en syk terror:

Mer enn fisk, mer enn fugler, mer enn å krasje en motorsykkel, er min største frykt dans i offentligheten.

Ikke all dans – jeg elsker å danse. Jeg har det bra hvis det er koreografert. Eller hvis det med vilje er klønete. Eller hvis jeg har drukket. Eller hvis det er midt i en gruppe.

Men improvisert, edru, flink, søkelys dans? ET MARERITT.

Heldigvis var jeg ikke den eneste nervøse. De andre jentene kastet som dansere følte det på samme måte og var lurende over hvordan mannskapet ikke ville la oss få noen drinker å slappe av.

Men vet du hva?

Kameraene kom på … og selv om jeg var livredd, forvandlet jeg. Det handlet ikke om frykten min lenger. Det handlet om å være i en film! Dansemusikken spilte i ti sekunder for å få oss i rytmen, stoppet deretter og vi danset i stillhet.

Dansende frykt? Jeg tror det er ut av vinduet nå! Er sjeletog fortsatt på?!

Dansescene etter at dansescenen ble filmet. Det begynte å legge ned, og i et helt provisorisk trekk måtte mannskapet dekke hele bygningen med tarps. Ikke akkurat høyt budsjett, denne filmen.

Snart var klokka 03:00, og vi skjøt fortsatt dansescener. Da var alle helt villfarende av tretthet og kjedsomhet og dansende nonstop. Vi begynte å synge og fnise for å komme oss gjennom scenene entusiastisk.

“Folk,” kunngjorde en av assistentregissørene, “jeg vet at det er veldig vanskelig, men vær så snill, ikke synger mens du danser. Vi må registrere dialogen. Vi lager en film. ”

Matt: “En dårlig film.”

(I tilfelle du lurer på, ja, ekstrautstyret snakker om hvor ille filmen de filmer kommer til å bli.)

Til tross for den formaningen, hindret det ikke en morsom thailandske fyr fra å synge de mest tilfeldige sangene mens vi danset i hver take, fra Akon til Snoop Dogg – en gang, han brøt til og med ut i Mambo nummer fem, et betydelig, klønete glis i ansiktet hans ! Da vi skjedde, var vi så villfarende at alt plutselig ble mye morsommere, og vi døde av latter mens vi flailer rundt til mangelen på musikk.

Dansingen i den scenen kommer til å se forferdelig ut. Jeg forteller deg nå.

Til slutt ble vi løslatt litt etter 03:00. Utmattet samlet vi vår 1500 Baht ($ 50) for en dags arbeid og hoppet på Sawngtaew -hjemmet.

Og selv om det ikke var noe jeg ønsket å gjøre mer enn å legge meg, var jeg en filmstjerne i Thailand. Filmstjerner i Thailand legger seg ikke. De drikker en bøtte med Red Bull.

Få e -postoppdateringer fra KateNever som savner et innlegg. Avslutt abonnement når som helst!

FornavnFornavn
Siste Namelast -navn
E -postadressen din
Sende inn

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *