de 6 beste virtuelle eventplanleggingsselskapene Entertainment Ankomst til Istanbul: Fra uinspirerende til uimotståelig!

Ankomst til Istanbul: Fra uinspirerende til uimotståelig!

eventyrlystne Kate inneholder tilknyttede lenker. Hvis du kjøper med disse koblingene, vil jeg gjøre en kompensasjon uten ekstra kostnad for deg. Takk!

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Jeg er ikke i det aller beste tankesettet når jeg dukker opp i Istanbul.

Ting går ikke bra. Det er iskaldt. Ingen vil bytte mine jordanske dinarer. Når jeg turer den overbelastede metroen inn i byen, oppdager jeg raskt at deodorant ikke er nettopp en “ting” her. Og for å toppe det, stirrer alle på meg for å ha brakt en betydelig ryggsekk på offentlig transport.

Tre uker i Tyrkia. Burde jeg virkelig ha organisert det? Jeg har så mye å gjøre-alle innleggene mine om Jordan, flere innlegg om Emilia-Romagna, i tillegg til at det ikke ville være mer fornuftig å dra tilbake til Storbritannia, se den kjekke engelskmannen jeg har savnet så mye, som som Vel som bare vær nær huset – kanskje noen Peak District -høytider i Derbyshire i stedet, kanskje satte opp Adventuskate.coms siste kontor på et av hyttene i Peak District? Og ja, Liz Lemon ber om å klatre ut av meg akkurat nå.

Jeg kan ikke dra tilbake til Storbritannia ennå. Jeg krever å bruke mindre enn 50% av tiden min der frem til jeg kan få visum. Og siden jeg ikke liker å betale EasyJet Flight -modifiseringsgebyr, er Tyrkia en nødvendighet for nå.

Og så oppstår noe fantastisk –

En biler og lastebil treffer nesten trikken vår.

Sjåføren bremser hardt, så vel som halve menneskene på toghøsten over. Vi henter oss selv – så vel som plutselig, når øynene våre møtes, gir folk meg ikke lenger det onde øyet for min gigantiske ryggsekk. Vi ser på hverandre så vel som sukker med overdrevet lidelse, ruller øynene, smiler så vel som å trekke på skuldrene.

I det nærmeste hit har vi hatt en bindingsopplevelse.

Og humøret mitt lyser opp. Jeg ser ut av vinduet i tillegg til å se det røde tyrkiske flagget som flyr over hodet for aller første gang noensinne. Byen ser fantastisk ut. Hvert samfunn er så annerledes, så vel som jeg forstår at jeg bare ser en liten brøkdel av Istanbul så langt.

Jeg går av trikken på Sultanahmet, så vel som dette er det aller første jeg ser:

Den blå moskeen ved solnedgang, opplyst perfekt.

Og fra det tidspunktet kan du ikke tørke smilet fra ansiktet mitt. Det er gatemat her. Det er arkitektur. Istanbul er definitivt en europeisk by, men den har et eksotisk preg. Jeg kan ikke vente med å sjekke ut så mye av denne byen som mulig.

Det blir bedre. Jeg drar til vandrerhjemmet så vel som tilfredsstiller Jodi så vel som Earl for aller første gang i ekte liv etter å ha forstått hverandre på internett i årevis. Vi får gode venner på vandrerhjemmet, får mat i en liten restaurant, bytter reiser til å blogge krigshistorier.

Jeg er nettopp der jeg krever å være.

Ja. Denne gangen i Istanbul kommer til å bli bra.

Få e -postoppdateringer fra KateNever som savner et innlegg. Avslutt abonnement når som helst!

FornavnFornavn
Siste Namelast -navn
E -postadressen din
Sende inn

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *