de 6 beste virtuelle eventplanleggingsselskapene Uncategorized Hotel 7 – Paris mange trendy boutiquehotell

Hotel 7 – Paris mange trendy boutiquehotell

eventyrlystne Kate inkluderer tilknyttede lenker. Hvis du kjøper gjennom disse koblingene, vil jeg tjene en provisjon uten ekstra kostnad for deg. Takk!

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

For mitt nyeste opphold i Paris ønsket jeg å bo et spesielt – ideelt sett, på et trendy boutiquehotell. Da jeg fant Hotel 7, fikk jeg ikke bare ønsket mitt – jeg fikk se et av de mest trendy hotellene jeg noensinne har sett!

Hotel 7s rom alene er kunstverk – men hvis du bestiller en av suitene, er du inne på noe veldig spesielt.

Jeg bodde i ON/OFF -suiten.

Ved første øyekast var det en vakker og luksuriøs suite. (Den sengen! Det squishy teppet! De putene!)

Og så skjønner du bare hvorfor det kalles ON/OFF Suite – den har to stiler!

Det er på! Det er avlyst! Med en flikk av en bryter går de frostede dørene klare, og avslører den skoglignende dekorasjonen inni.

Det er også morsomt hvis reisekompisen din velger å gjemme seg i et av skapene mens dørene er frostet, og deretter blir foliert når du trykker på en knapp.

PÅ/AV -trikset var ikke den eneste godbiten i suiten. Sjekk ut badet:

Slå av lysene, slå på regnbuelyset, og toalettet blir til et diskotek!

En ting jeg skulle ønske at suiten hadde hatt var et standpunkt for dusjhodet-ikke bare en håndholdt dyse. Jeg vet at franskmennene velger håndholdte dusjer, men dette virker som et lite tillegg som kunne ha gjort en stor forskjell for kunder som bare vil stå under en varm dusj etter en lang dag med sightseeing.

Suiten hadde noen fasiliteter som jeg elsket:

En espresso -enhet med ubegrensede porsjoner

En ihome dock for iPods og iPhones

Gratis WiFi (mens dette burde være nødvendig for alle hoteller, vil du bli overrasket over hvor mange fremdeles ikke!)

Klikk her for å se mye mer av ON/OFF Suite på Hotel 7s nettsted.

Tror suiten min var gal? Sjekk ut Marie Antoinette Suite, 007 -suiten og Alice in Wonderland Suite!

Stilen utvidet seg til hver tomme på hotellet, inkludert baren i underetasjen.

Som du ser, tar hotellet designet veldig alvorlig. Jeg elsket de uventede berøringene av stilen – som heisen, som var foret i denim!

Frokost koster ekstra og kan serveres i rommet, i baren eller bufféstil i spisesalen. Det var ikke mye når det gjelder varme gjenstander – tenk på det som en forbedret kontinental frokost – men de hadde et stort utvalg av bakevarer, inkludert makroner!

Hotel 7 ligger i det latinske kvartalet – 5eme Arrondissement. Det er en flott, sentral beliggenhet, og det koster ikke så mye å få en drosje herfra til andre steder.

Men hvis du reiser solo, må du huske at Boulevard Port-Royal blir øde om natten. Det er rundt en 8-10 minutters spasertur nedover Boulevard Port-Royal fra enten Port-Royal eller Les Gobelins stopper. Ruten fra Luxembourg stasjon er litt lenger, men litt mye mer krysset.

Jeg elsket dette hotellet, og hvis du reiser til Paris for en spesiell anledning, er dette et enestående valg. Designet alene vil blåse deg bort, og den utmerkede, smilende tjenesten er en kjærkommen ankomst for Paris. Jeg vil allerede komme tilbake, og hvis Hotel 7 er noen indikasjon, er jeg sikker på at resten av Elegancia -hotellene er like fantastiske!

Tusen takk til Hotel 7 og Elegancia Hotels for å være vertskap for meg i Paris. Alle meninger, som alltid, er mine egne.

Få e -postoppdateringer fra KateNever som savner et innlegg. Avslutt abonnement når som helst!

FornavnFornavn
Siste Namelast -navn
E -postadressen din
Sende inn

Del på Twitter
Del på Facebook
Del på Pinterest
Del på e -post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *